REQ: TSMC 0.18um parametrů procesu

W

wave-maniac

Guest
Hledám TSMC 0.18um parametry procesu, jako je tloušťka kovové vrstvy, permitivita a permeabilita substrátu, oxidických vrstev, atd. Musím info vytvořit 3D simulaci pro spirálové cívky. Pomoci by vděčně ocenil.

zkuste www.mosis.org a elektrických parametrů spojení. Podívejte se na jejich spuštění listů. Získáte všechny vaše otázky odpověděl z jejich listů. díky.

Vážení chinito & v_naren, já opravdu ocení vaši snahu a odpovědi, aby mi pomohl. Bohužel informace o tloušťce různých kovových vrstev a dielektrická konstanta, potřebné k modelu spirály cívky, není uvedena v žádném ze souborů zde ve výše uvedeném odkazu. S pozdravem

Parametry hledáte se liší jen málo od jednoho výrobce na druhého. Musíte kontaktu s jedním z nich tyto informace. Můžete poslat e-mail na níže uvedené adresy:
Code:
 mosis-info@mosis.org | [email] webmaster@mosis.org [/email]
Možná, že vám může pomoci více. Je nám líto, že nemůžu pomoct.

Já velmi pochybuji, že jakékoli slévárna LINK a odhalit jejich "závažné informace", jako je dielektrická konstanta a všechny ...... není to měl být jejich tajemství a všechny?

Vážení v_naren, viděl jsem tyto údaje pro jiné procesy a technologie. Jinak, kdo by mohli model pasivní prvky uvnitř IC, zejména RF typ? Nejméně jsou info o tloušťce různých kovových vrstev potřeba, pokud je bude používat obecně známé dielektrickou konstantou hodnotu pro křemík.

Myslím, že by měl být design manuálu pro proces, které popisují parametry. Jeden způsob, jak dostat S-parametrů pro cívku je rozložení induktoru v Cadence, a importovat do ADS impuls udělat simulaci EM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back