Resonator Používání mikropáskové line - č. zkrat pahýly

S

steadymind

Guest
Ahoj,

Potřebuji implementovat rezonátor pomocí mikropáskovou.Nemůžu používat nakrátko pahýly.Myslel jsem, že použití otevřeného elektronické obvody jeden, ale výkon není dobrý.Existují jiné rezonátoru, které mohu použít.

Ještě jedna věc je 1NH induktoru k dispozici pro použití v 12 GHz?

Díky

Není jasné, jaký problém máte.Upload rezonátor design / layout a zahrnout své specifikaci požadavků.

Pomocí radiální Portál vytvořit "zkrat", na konci Portál by lepší šířku pásma, že rovnou otevřít curcuit pahýl.

Tento dokument dává příklad použití radiálního pahýl na konci jiného přenosové linky vytvořit zkratoval pahýl konfiguraci.

Co myslíš tím "performance", což je špatné parametr?

Paralelní distribuované mikropáskové cívky nemůže být dosaženo pomocí otevřených pahýl.
Snažte se začlenit nějak ve vašem obvodu shorted Portál nutně učinit odpovídající induktoru.

Možná zvážit prsten rezonátor.

Používám 0402 drátové 1NH tlumivky @ 12GHz po celou dobu a já jsem nebyl vyhozen dosud.

Citace:

Používám 0402 drátové 1NH tlumivky @ 12GHz po celou dobu a já jsem nebyl vyhozen ještě

To je pravda, jsem neobdržel podporu v dlouholetým.

Podívejte se na to datasheet, SRF až do 20GHz
http://www.avx.com/docs/catalogs/l0402lga.pdfPokud jde o používání otevřeného pahýl.Nemohli byste vytvořit cívky tak dlouho, jak je to větší než 90deg na délku?

Díky za všechny tipy.

To 0402 tlumivky to práce, ale nedala mi představení jsem potřeboval, jsem se místo toho používá Spolu úseku tratě pro rezonátor .....

Mám malou pochybnost v ADS Jaký je rozdíl mezi McLin a MCFIN ve spojení linek.ADS dokumenty dont říct něco o rozdílu mezi nimi

Někteří vydavatelé upřesnit, že McLin chovají lépe ve vysokofrekvenční-doména simulace, kdy MCFIL v čase-oblasti simulace.
V real-život vysokofrekvenční design řádného nakládání nevyužité porty McLin by mohla být účinná.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back