RF a mikrovlnné sub-systém vlastní konstrukce

N

nandopg

Guest
Vlastní návrhy RF / mikrovlnné výkonové zesilovače, Mikrovlná syntetizátory, LNAs, RF / mikrovlnné komponenty charakterizace a Filter design.
Jsem schopen vám poskytnout žádné z následujících položek:
1 - teoretická konstrukce pouze
2 - Průmyslová prototypu
3 - Výrobní dokumentace
Neztrácejte čas jen poslat PM s vašimi potřebami.

NandoPG

"Mám 25 let zkušeností v RF / mikrovlnné obvodu podnikání, včetně diskrétních RFIC, MMIC a mnoho různých okruhů oborů. V posledních 8 let jsem byla velmi, jež se podílejí na vytváření a rozvoji lineární zesilovače od 800 MHz až 50 GHz a napájení zesilovače od 0.5W až 200W,
s použitím široké škále linearizace techniky. Některé z mých zkušeností designu zařadila krmení dopředu, pre-zkreslení, Kartézské smyček, IQ nahoru / dolů konverze, obálky náměty a vektorové náměty pro GSM, CDMA celulární 3G systémů jsem udělal různé RFIC, MMIC, obvodu
je VCOs, LNAs, PA to. navrhli mnoho různých microstrip, páskového vedení, soustředěný prvek filtry a diplexers.
Také jsem byla ve značné míře podílejí na řízení projektů, technické návrhy, nabídka pracovních míst, hodnocení technických a propojení se zákazníkem o všech otázkách.Já jsem hledal výzvou na společnost, ve které mohu použít moje zkušenosti.Chtěl bych být na čele vývoje nových technologií.Mé pracovní zkušenosti také obsahuje směs smlouva a trvalý pracovní zkušenost, která mě velmi rychlý žák.
Dedication je dobrým slovem popsat moji povahu a já jsem dychtivě mentor jiným lidem vytvořit síly potřebné pro úspěšné týmové práce.Jsem si jist, že bych se aktivum jakékoli organizaci s IR & D týmu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back