Rf Booster

C

Compa

Guest
Ahoj jsem udělal bezdrátových sítí v mém městě ...
a já se používá přístupové body na 2,4 GHz a 11 gramů používá všesměrová anténa 15dbi

Nyní chci použít RF booster doplnit můj signál ..Musím zkontrolovat z bazaru, ale stojí příliš mnoho 200 mW posilovací náklady příliš mnoho ..chci navrhnout vlastní posilovací ..pro mou 15 dBi omni anténa asi 2 až 5 W posilovací Rf

potřebují pomoc ..o zdrojích a schémat

waaww ...
Možná, že její stále mnoho tajemství elektronických firem, kamaráde ...
a 5W je velmi velký:)

Většina věcí jsou nyní k dispozici maximálně 1 Watt.Existuje spousta příkladů designu.Ale v podstatě to se musíte zeptat svého já první, to bude namontován na věži?nebo to bude krytý, a vedle AP?.Po namontování na anténě, pak musíte také použít DC vkladače.Design je jednoduchý, to je bi-řídící zesilovač se dvěma spínači (TX / RX).Spínač TDD je ovládán automaticky pomocí RF detektor, který přešel cestu TX, jinak je cesta LNA vždy zní, což znamená, posilovací přepínač je vždy přepnut do RX, pokud AP vysílá.LNA si tím koupil od Maxim, a PA (1 Watt) může být kterýkoli z RFMD, přepínače mohou být buď PIN nebo FET, existuje spousta z nich, ale těžko z nich je ten, zpracovat výkon 1 Watt.NEC vzpomínám si dělá jednu pro 2000-25000 MHz

ok ..Mám AP Surecom 9600-gp a m s použitím omni 15dbi antény ..
could u plz tell me ny místě cvičení navrhování vlastních 1 wat Rf posilovací ..

Můžete použít vyhledávání google, pak zjistíte, některé z předmětů ....hodně štěstíwyl

Compo napsal:

Ahoj jsem udělal bezdrátových sítí v mém městě ...

a já se používá přístupové body na 2,4 GHz a 11 gramů používá všesměrová anténa 15dbiNyní chci použít RF booster doplnit můj signál ..
Musím zkontrolovat z bazaru, ale stojí příliš mnoho 200 mW posilovací náklady příliš mnoho ..
chci navrhnout vlastní posilovací ..
pro mou 15 dBi omni anténa asi 2 až 5 W posilovací Rfpotřebují pomoc ..
o zdrojích a schémat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back