RF filtrů tipy??

1

1icarus1

Guest
Ahoj, chtěl bych navrhnout zářez RF filtr umožňující nebo televizního kanálu je signál TV tuner. Našel jsem nějaké SMD (1206 balíček) induktory (NH) od firmy Tayo Yuden a chtěl bych je používat. I dont't nějaké zkušenosti v designu RF. Takže, je něco, co musím vědět, nebo o tom opatrný. Mám na mysli nějaké tipy?? Děkuji vám všem.

Použít externí filtr s šikmými zářezem externě, protože pokud se rozhodnete tento filtr s běžnými SMD součástek (hlavně na vyšších frekvencích), šířka pásma filtru bude relativně velké vzhledem k nízkému faktoru Q komponent, které máte v úmyslu se, že use.So , bude to velká skupina také tlumí sousedních kanálů, které jsou možná žádoucí přijmout. Kanál notch filter by měl mít velmi ostré hrany a šířku pásma zapracovány kvalitní komponenty. To není snadné, aby s SMD součástkami ..

Kde nás najdete návrhové informace a vzorce čelních filtrů (BPF, Notch)? Máte tento vzorec? je u nahrát? Musím to moc.

Viděl jsem, že stránka, nějaké nové odkazy nebo lépe ve formátu PDF na Čelní dutiny a filtry?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back