RF problém

C

cb30

Guest
Mám 433.92Mhz transmiter. Na dalších stránkách se Reciver.It je nový, ale mají velmi interfenece.Vzhledem k tomu, že?PCB?GROUND nebo potřebujete protokol?
Thanks in advance

Můžeš přesněji popsat váš přijímač?Je to super-regenerují, jediný konverzní ...?Jaká je rychlost přenosu dat máte nyní pomocí .....

Je to váš cíl splnit citlivost?

Je to pila RF Transmiter

6dbm.
obdélníkovou vlnou modulace = 3khz
modulovat on-off
RF dopravce s digitální signály

Je Aurelem složky.

Tento reciver je cca.stejné expecifitations.Je příliš formě Aurel.
Já jsem za použití přenosové rychlosti 1200.

Nazdar,
Pokud Tx, Rx jsou standardní z regálu jednotek, důvodem může být napájení a uzemnění.PCB /
protocol problémy, pouze je-li u mít manipulováno s jednotkami.Takže dát více informací o tom, test instalace.
brmadhukar

Musím souhlasit, že je velmi špatné uzemnění možné.Někdy to může být způsobeno špatným oddělení ..

Jaké jsou Aurelem část čísla?

Jak se máte připojení jim RS232 signály?

Pokud hluk je zvuk rád vysoké frekvence zvuku zvuku, je velmi pravděpodobné, že přišel z mikrokontrolér ovládat 433MHz vysílač.Pokud je šum je náhodný v přírodě,
ať už váš kanál není správně naladěný nebo vaše dno je špatné.

Vzhledem k tomu, že je otevřený frekv.kapela, není to možné, že jiný 433,9 MHz Vysílač pracuje v blízkosti?

Jedním z řešení problémů přístupu je, aby ucha telefon na demodulátor výstup z recceiver a vidět to, co slyšíte.Dalším důvodem je, aby se vysílač a přijímač v jedné místnosti a zkuste komunikovat.Od prvního testu můžete zjistit, zda některé další signál o frekvenci.Od druhého testu můžete zjistit, zda je určité protokol problém.Osciloskopu bude užitečné sledovat signál.Je to to, co jste čekali na každý bod?

Měli jsme kdysi problém, kde harmonické z PCB až na druhé straně se dostal do RF DPS I / P jako harmonické z XTAL OSC.To bylo dost silné, aby bažině na RX I / S.Což HPF přímo na RF v této čipové cured to.

Nazdar.Kluci

Díky všem.
Reciver na modelu je 650200208 / BC-NBK od
http://www.aurel.it/wire/Uk/products.htm
V transimiter model je v tomto FPF
http://www.microcontroladores.com/notaapli/TX-4M50SA05IA.pdf

Díky všem.
Best Regards cb30

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back