RF tranzistor uspořádání otázku

M

mohamedabouzied

Guest
Jak se o uspořádání RF NMOS a PMOS tranzistorů? Má RF tranzistor uspořádání se liší od běžného tranzistoru uspořádání? ano, používám model RF modelu vysoké frekvenci, ale na rozložení, jsem si rozložení normální tranzistor? a to má vliv LVS fázi po extrakci? thanx mohamedabouzied

v rozvržení tranzistoru RF, je nutné u opatrný o modelu, většina RF modely určují, jak se může brány kontakty "single nebo double", tělo kravatu RF NMOS je imprtant, mělo by být postaráno většinu nový design sady by měly uvede příklady RF NMOS a PMOS tranzistorů khouly

dík, ale mám na mysli můj PDK je RF model "strašidlo model" pro tranzistor NMOS, ale když jsem přišel do uspořádání, žádný nákres k dispozici. Tak jsem gussed, že model je pouze okruh model "koření model" pro tranzistor při provozu RF, ale to je normální tranzistor tak, že na vzhledu mohu použít uspořádání normálního tranzistoru mám pravdu? Děkujeme znovu pro přehrávání mohamedabouzied

Možná, že váš návrh kit není plná verze, měli byste mít rozložení tranzistor RF ... Může se stát, ... Pokud používáte normální tranzistory v rozložení, měli byste simulovat s modelem normální tranzistorů

Ne, musí tam být několik příkladů říct, jak se u layut RF tranzistor, alespoň v technologii dokumentu, ale určitě to bude vypadat jako běžný tranzistor khouly

U khouly říká, že ne pro mě, nebo pro drabos? a U drabos: Můj návrh je VCO pracuje na frekvenci 2,4 GHz, tak musím dělat simulace s RF modely. Já návrhu podle tempa a můj PDK je: AMS Hit Kit 0,35 Děkujeme za repalys mohamedabouzied

Říkám FR, u, je-li u kontroly v procesu soubor, u vidět, jak se dělá rozložení RF tranzistoru Myslím, že to bude vyprávět, jak jak_mnoho brány prsty, tento model je pro usful, a je brána prsty, connetcted z jedné strany, nebo ne, tyto vodící čáry, bude čerpat u běžných MOS, tansistor ale bude s tímto modelem kompatibilní díky khouly

v běžném tranzistoru, tam IIS PCELL, který vytváří vzhled automaticky jeho parametry jsou W, L, počet bran, takže budu používat běžný tranzistor tvořit jeho pcell uspořádání. ale moje simulace, než uspořádání bude s modelem RF mohamedabouzied

Existují 2 způsoby připojení brány prsty, a to vliv na bránu odpor vím, že model AMS, podpora jedné straně brány kontakt, to znamená, že prsty jsou spojeny z jedné strany khouly

Má exraction krok po záleží na koření model, nebo jen výňatky, co je vidět na Extractor? a když jsem to simulace, které získané okruhu, jak se na simulátoru vědět, že tranzistor je RF tranzistor? mohamedabouzied

Myslím, že u wiill určit, že k simulátoru, extactor, dostane jako tranzistor, a určí u modelu použít také snaží získat nové PDK, která je HITKIT 3,7, myslím, že to jsou nové možnosti, a to může učinit život mnohem snazší u, zkuste také číst proces docuument o procesu paramters a koření modely khouly

Bohužel, nemohu, protože jsem to PDK s licencí. děkuji moc. a mám další otázku: o mé VCO I by měl odpovídat výkonu pro maximální přenos síly jsem změřil jeho výstupní impedance, a dal jsem odpovídající zatížení Zload Zout = *, ale když jsem to udělala, žádný výstup z VCO a oscilace je mrtvý. Proč se to stalo? mohamedabouzied [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 minutách: [/color] [/size] a moje PDK je: AMS hitkit-3.70 ale život je těžký mohamedabouzied

nesouhlasí se Z z VCO by VCO vyrovnávací paměti ", je to velmi imprtant pro VCO, pak tento roztok by měl řídit zatížení nebo Mixer khouly

Budu se podívat na dokumenty na AMS (teď nemám oprávnění, teď pracuji s jinou technologií), ale tam jsou některé konstrukce kit, který má RF MOS rozložení instance, ale přesto věří v khouly .. on je zkušený v RF pole. Myslím, že nyní je také AMS 3,71, možná je to lepší :) Jednou jsem se setkal s designem AMS kit, kde jsem měl modely pro vysoké napětí tranzistorů, ale neměl jsem například uspořádání pro ně (a byli v kategorii tzv. nepoužívají). Myslel jsem na to.

[Quote = mohamedabouzied] Jak o rozvržení RF NMOS a PMOS tranzistorů? Má RF tranzistor uspořádání se liší od běžného tranzistoru uspořádání? ano, používám model RF modelu vysoké frekvenci, ale na rozložení, jsem si rozložení normální tranzistor? a to má vliv LVS fázi po extrakci? Děkujeme mohamedabouzied [/quote] Model RF je velmi improtant. proto, že to bude mít dopad Vám výkon zejména ve vysokých frekvencí. Obvykle používáme RF p-buněk dostat NMOS a PMOS. ale bude rozhodovat o velikost a počet prstů. Takže byste měli používat RF uspořádání s modelem RF.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back