RFID čtečka z více cívek přepínání

J

jasonpeixoto

Guest
Ahoj mám problém s projekční RFID přijímač, který umí číst ze 4 antenais, který lze ovládat z mikrosvěta v daném okamžiku. Dovolte mi vysvětlit, musím mít 4 cívek, které lze přepnout na 1 čtečka RFID nebo obvodu. Zjistil jsem, že někteří z okruhu microhip, ale nic se na přepínání mezi cívkami. Prosím, pomozte Díky.

Ahoj OK možná trochu explaination, co se snažím dělat. Mám 4 cívky bude malé i velké a to vše v centru na vrcholu každého jiný. Teď jsem se PUK a ven RFID, jsem snímek puk na vrcholu tabulky na kruzích. Nyní mohu skenovat každý cicrle vidět, kde puk přistál. Doufám, že to pomůže .. Takže bascailly potřeba udělat 1 čtečka ke skenování 4 cívky, to je pro hru shoda skóre automaticky. Možná jsem páté cívky pro outehr tabulky zjistit z pásma. Prosím, nějakou pomoc wouyld bylo skvělé, bude nákladné, pokud musíte udělat, 4 nebo 5 čtenářů. Děkuji: D

Pokud nemáte možnost redesign cívky rozhraní pro multiplexní provoz, používají malé relé, např. jazýčkové kontakty. Řekl jsi o různých velikostech cívky. Jste si vědomi nutnosti naladit čtenáře obvod cívky? Jak chcete dosáhnout?

Použili jsme 4051 analogové multiplexery pro návrh 40 vstupů RFID a všechny fungují dobře. Jednotný U2270B čip je připojen přes 5 analogových multiplexory 4051 až 40 různých cívek. Použili jsme feritové indukční cívky 5x10 750uH které by mohly být získány v každém elektronickém obchodě. Zjistit vzdálenost byla kolem 30 mm. Mluvím o pracovní roztok, takže 4051 je způsob, jak rozšířit počet kanálů.

Ahoj Děkuji vám za váš vstup, dívám se na okruhu mikročip design, takže budu používat 4051 na obou stranách cívky? Nebo by měl být použit někde jinde v obvodu? Děkuji

tak budu používat 4051 na obou stranách cívky
Neřekl jste o typu RFID (125 kHz, 13,56 MHz, ...) nebo čtečku čipu. Některé obvody pravděpodobně pracovat s nízkým napětím, jako multiplexer 4051, budou jiní ne.

Viz přiložený schematický. MUX jsou připojeny pouze k jednomu konci U2270. tak pro 40 čteček RFID čipy, které potřebujete 5 4051. Všechny pracují na 5V, které potřebujete k úpravám hodnot k 125 kHz oscilace.

BTW, může napětí na cívce dosáhne 15-20V v případě, že komponent byly řádně upraveny. Neměli byste se nechat zmást ze skutečnosti, že 4051 používá 5V Vcc, napětí na cívce je definitivně vyšší než 5V. Podobné schéma s 40 čtenáři mohou skenovat 40 různých RFID tagy v rámci 2s v případě, že proces čtení je optimálnímu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back