RFID U2270B pomáhají identifikovat transpondéru a jeho struktura paměti

A

abukede

Guest
Hi Im snaží demodulovat tag u2270B systém staré průmyslové tiskárny, ale můj problém je, že nemůžu identifikovat značku, je paměťová struktura a kódování modulace (Bi-Phase nebo Manchester) je zde od toho foto: [attach = CONFIG ] 59462 [/attach] Také mám LA čtení z U2270b I / O, ale musím přiznat, že jsem trochu zmatený ... Thx ve vyspělých

Uvedené čip vypadá jako pro čtení a zápis čip Mifare pracuje na 13,5 MHz. U2270 je pouze pro čtení Chip dedecated na 125kHz a nemohou být použity číst nebo psát tento konkrétní značku. Na zdraví

Uvedené čip vypadá jako pro čtení a zápis čip Mifare pracuje na 13,5 MHz. U2270 je pouze pro čtení Chip dedecated na 125kHz a nemohou být použity číst nebo psát tento konkrétní značku. Na zdraví
Hi thx za odpověď. Ve skutečnosti to vypadá, že Mifare, že mluvíte, ale pokud říkáte, že se pracuje na 13,5 to nemůžete být ... Jedná se o značku, která se původně používala v systému. A jak si stát U2270B pracuje jen na 100 kHz až 150 kHz!! Nebo její možné, že Mifare v IC, která pracuje na 125 kHz ???!!! Pokud tomu tak není, musí být tato IC od jiné značky ...

Ne. Přesněji řečeno, když říkáme "Mifare" Mělo by to a bude pracovat na 13,5 MHz, a ne jinou frekvenci a U2270 ji číst nebo psát k němu .. Jak to vidím já tag strukturu a čip, to je 99% tag Mifare, nebo mohou být nějaké jiné komplikace i coudnt hádat. Podobné čipy, jak jste zde, se používají jako lístky v Dillí metro, a také nyní bieng představen v Bangalore metro. Na zdraví

Ok thx stejně ... Na první pohled jsou téměř stejné, ale pokud bychom se blíže podívat, můžeme vidět, že nejsou ... Jediná věc, kterou jsem si jist, že tato značka funguje, je U2270B systém. Můžete vidět, že v tomto schématu nakreslit: I nadále se snaží zjistit, co je paměť mapu, která značku ... Thx: wink:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back