Robotické ARM - Jak zvýšit Momentové

H

hauntedfury

Guest
Právě jsem dokončil mechanická konstrukce mého Robotické ARM ale Hmotnost je prostě příliš mnoho Motors a nezdá se, že se vyrábí dostatek točivého momentu, aby zrušila hmotnosti.A obraz z ruky, je pod ...Ay návrhy, jak mohu zvýšení točivého momentu?Mám používat zařízení pro tento účel, nebo jsem chtěl změnit celý mechanická konstrukce to?

Mohli byste zkusit nějaký protiváha pro každou paži segmentu.
Také si můžete vyhledat na čisté pro
max. proudu a napětí, že každý motor může zpracovat.Většina motorů může být mnohem vyšší než jmenovité napětí.Například se můžete řídit 14 volt motor s> 40 voltů.Tím se zvýší točivý moment.Také pokud používáte krokové motory pak pomocí správného krokový pohon může rovněž pomoci.Viz L297 / L298 listů.

Ahoj Hauntedfury,

Jsem velmi zajímá robotika.Můj návrh, týkající se vám problém je najít jiný typ motoru pro zvládnutí momentu.Ještě stále může používat stejná mech designu, stačí najít tu správnou velikost motor má nahradit krokových motor.Existuje mnoho motor na internetu, které můžeme použít.Navrhuji,
můžete použít šnekové kolo typ motoru nebo zařízení ke snížení hlavy motoru s mechanickým přestávce.Důvodem je to, že jste navrhování robotické paže, ramena by nestřílej pozice, chceme-li.TQ'Další až zemřeš'
Pian.

VY MŮŽETE POUŽÍVAT PROMĚNNÁ TRANSIMISION zvýšit svou točivého momentu.

Dalo by se použít servo motory o podobné velikosti, takže obvykle mají změnit váš design.Tímto způsobem budete mít také tu výhodu, že ovládání serva pomocí PWM signálu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back