Rozdíl b / w laptop & N.B

H

halee Awan

Guest
Jaký je rozdíl b / w laptop & notebook
s copmlet detail

Pokud je mi známo, dva termíny jsou poněkud zaměnitelné.Z předchozích experiance termín notebooku je obecně aplikována na fyzicky velký a těžký přenosných počítačů.

Notebooky na otherhand jsou výrazně tenčí a lehčí než notebook.Také notebooky používá k být silnější, ale to vypadá, že už tomu tak je.

Ať tak či onak to záleží na tom, kdo mluvíte, co je považováno za jeden laptop a co notebook.Mnoho lidí stále odkazují na notebook jako notebook.

Doufám, že to pomůže
Na zdraví
Vrah

Tam se pravděpodobně žádná oficiálně regconized a přijaté definice těchto pojmů souvisejících s PC, a byly měnící se podle času a návyky uživatelů.

Asi před 10 lety, jsem četl v časopise, se třídí přenosné počítače jako followings:
- Subnotebook, nebo mininotebook - přenosný počítač, který má displej maximálně 10 palců úhlopříčky.
- Notebook - termín používaný pro který zobrazí 11 až 14 palců.
- Laptop - pro která má displej větší než 14 cm.

Nicméně, prakticky jsem nikdy neslyšel lidi říkat slova "Subnotebook", "mininotebook" (snad i kvůli příliš dlouhé slovo ???), použili slovo "notebook", nebo "PC" pro související věci.Slovo "laptop" je zřídka používá buď.

Ale v poslední době, lidé stanu na používat termín "laptop" za své přenosné počítače bez ohledu na to, jak velké jsou, 13 ", 14" nebo 15 ", 17", atd. Myslím, že důvody, možná větší-display notebooku v dnešní době stále levnější a populární, a slovo "laptop", je trochu jednodušší říci než "notebook", tablet PC zřejmě nahradí subnotebooks.

Také nedávno jsem slyšel pojem "desknote" od jednoho tchajwanského výrobce PC, hovoří o jeho velké přenosné stolní počítače, ale opravdu si nemyslím, že tento druh PC a jeho termín buď bude více populární.

Některé z mých názorů.
nguyennam

Oba jsou same.Some značkou své notebooky jako notebooky

Slayerza napsal:

Pokud je mi známo, dva termíny jsou poněkud zaměnitelné.
Z předchozích experiance termín notebooku je obecně aplikována na fyzicky velký a těžký přenosných počítačů.Notebooky na otherhand jsou výrazně tenčí a lehčí než notebook.
Také notebooky používá k být silnější, ale to vypadá, že už tomu tak je.Ať tak či onak to záleží na tom, kdo mluvíte, co je považováno za jeden laptop a co notebook.
Mnoho lidí stále odkazují na notebook jako notebook.Doufám, že to pomůže

Na zdraví

Vrah

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back