Rozdíl mezi modulační frecuency frecuency nosiče vzorků frecuency

M

megadragon25

Guest
Jaký je rozdíl a vztah .... je stejný modulační signál frecuency než frecuency modulační frecuency musí být větší než dopravcem mi pomoci, prosím, jestli mám modulační frecuency na 30 kHz, co by měl být můj operátor a má odběr F. pro hlasové

Modulační frekvence je nosný kmitočet. Můžete posun spektra dolní propust signál požadovaný kanál vynásobením s nosnou frekvenci. mluvíte o digitální nebo analogové modulační schéma modulace? Vzorkovací frekvence musí být větší než dvojnásobek šířky pásma nízkého průchodu signálu. V případě hlasových signálů, je 8k vzorků za sekundu, protože hlas šířka pásma je 3.4kHz. Po kvantizace, a to digitalizovat, můžete použít nějaký vhodný klíčovací techniky pro přenos dat. prosím, objasnit na Vaši otázku. Vzorkovací frekvence se nevyskytuje v analogové doméně. (S výjimkou jednoho použití, ale který se používá při měření velmi vysoké frekvence signálů undersampling.)

Modulační frekvence 30 kHz je nosný kmitočet. Když mluvíme o CHANNEL, říkáme, že nosný kmitočet. Když hovoříme o technice, říkáme tomu Modulační frekvence. Tam je další termín pro úpravu tzv. upconvert (v některých knihách). Hlas šířka pásma 330Hz až 3.3kHz. Pro snadné matematiky, obvykle limitované to na 4 kHz nebo lépe známý jako Fmax Podle Věty odběru Nyquist, aby se zabránilo Aliasing, je vzorkovací frekvence (fs) je nejméně 2 x Fmax, tak Fs> = 2 Fmax nebo 8 kHz. Modulovaný (Carrier nebo upconvert), frekvence není stejná vzorkovací frekvence. Modulační je způsob, jak posunout baseband signal (nemodulovaných nebo původního signálu), na vyšší frekvenci, kde může být předán kratší antény. Odběr vzorků je technika získat baseband signal (s minimální ztrátou signálu Fidelity), tak to může být rekonstruována (pokud Fs> = 2Fmax). Je-li signál undersampled, je možné rekonstruovat signál zpět do jeho původní podoby. Doufám, že to pomůže.
Jaký je rozdíl a vztah .... je stejný modulační signál frecuency než frecuency modulační frecuency musí být větší než dopravcem mi pomoci, prosím, jestli mám modulační frecuency na 30 kHz, co by měl být můj operátor a má odběr F. pro hlasové

Je třeba větší antény pro přenos malých signálů, frekvenční rozsah.

Nejste si jistí, kde jste se naučil, ale určitě to je nesprávné. Kluci v tomto fóru vlákno rovněž souhlasí s tím, že čím vyšší je frekvence, kratší délky. http://www.edaboard.com/thread146664.html [quote = thannara123; 915561]. Potřeba větší anténa pro přenos malých signálů, frekvenční rozsah [/QUOTE]

Obě naše myšlenky jsou na stejné dráze. Pro přenos malých signálů je třeba velké antény (to, co jsem již uvedl).

Ano, souhlasím, že jsme na stejné dráze. : Úsměv: Na zdraví! Myslím, že to proto, že můj výklad je takový, frekvence (nebo vlnová délka, nepřímo), aby délka antény. No je to nevyhnutelně, že delší anténa má tendenci, které vyžadují větší zařízení, nebo i struktura! Může však není nutné platit, protože dnešní technologie je ve skutečnosti pokusil se používat high-k dielektrika materiál, tak vyšší permitivity dovolí délka antény zkracovat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back