Rozdíly mezi knihami o Haykin

M

Max Planck

Guest
Ahoj, vím, že existují dva Haykin sdělení knihy: "Komunikační systémy" (mám 3 ED) a "Úvod do analogové a digitální komunikace." Mohl byste mi říct, jaké jsou rozdíly mezi nimi? Je to stojí za to koupit posledně jmenovaný?

Za prvé, je obsah. Pro komunikační systémy: Náhodné procesy spojitý-mávat Modulace pulsní modulace pásma impulsového přenosu signálu Space Analysis propustného pásma digitálnímu přenosu rozprostřeného spektra modulace Multiuser radiokomunikací základní limity v teorii informace řízení chyb kódování Úvod do analogové a digitální komunikace: Fourierova analýza filtrování a zkreslení signálu spektrální hustoty a korelace digitální kódování analogového průběhy Intersymbolové interference a jejich Vytvrzuje modulace teorie pravděpodobnosti a náhodných procesů hluku v analogové přijímače modulace Optimální pro datovou komunikaci To by mělo pomoci jeden nápad a rozhodnout. Nejlepší způsob, jak si myslím, aby taková rozhodnutí se podívat na obsah, a pak přečíst recenze jednotlivých knih na Amazonu. Pokud se dá sehnat eBook odněkud, lze ověřit, zda to za to stojí, a pak, aby on-line.

kde mohu stáhnout "moderní filtry", které haykin? Potřebuji to pro můj poslední příští týden

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back