Rozdíly mezi Spartan a Virtex rodiny

B

blue_phoenix

Guest
Dobrý den, mám potíže při porovnávání rozdílů mezi Spartan a Virtex rodin. Mohl byste prosím, pomozte mi s porovnáním dvou? Který je lepší používat? což je více snadno manipulovat (o načasování)? Tnx předem. modrá phoenix

Ahoj, rychlá odpověď je, podívejte se na stránku na adrese: http://www.xilinx.com/products/tables/selector/index.htm Ale obecně, Virtex má více násobiče, víc jsem / O, více BRAM a mnohem více DCMS. Virtex rodiny také přichází s integrovaným procesorem stejně která Spartan není. Také, pokud máte v úmyslu převést FPGA na ASIC, zapomenout na Spartan, prostě nepodporují. Něco jiného než to, že záleží na vašem projektu, rozpočtu, a je třeba se rozhodnout, zda budete potřebovat tolik DCMS (nejdůležitější pro den, kdy budete mít mnoho různých hodiny zdroje / cest). BRAM a / nebo integrovaný procesor, nebo ne. IMHO, Spartan má vše, co potřebujete pro najority projektů, pokud máte co do činění se skutečnou zpracováním čase obrazu nebo optických sítí nebo ATM atd. Jen můj 2c, BR, / Farhad

Virtex zařízení jsou vysoce výkonné Xilinx FPGA jsou k dispozici pro Compute intenzivní, logika intenzivní a DSP náročné konstrukce Spartan zařízení jsou v podstatě deriváty Virtex zařízení byla některá rychlosti a mnoho hustoty byla vyměněna pro nákladově. Rozdíl v nákladech je podstatné v roce 2009 podle Pryzbus, je Spartan-6 čeleď cenu mezi $ 3 a 54 dolarů ve vysokém objemu 10.000 jednotek, je Virtex-6 Rozsah ceny mezi $ 50 a $ 2,000, v závislosti na logice FPGA kapacitě a objemu. Pokud budete potřebovat hustotu a rychlost, Virtex Zařízení může poskytovat vás pravděpodobně by měla být při pohledu na Spartan zařízení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back