Rozhovor otázky Hspice a Spectre

S

sudip

Guest
Vážení přátelé, máte nějakou představu o rozhovoru otázek na hspice a strašidlo, pro zkušené lidi jako analog front-end Designer. Děkuji předem.

hspice: sim pomalý, někdy ne sbližování s vysokým rozlišením. strašidlo: sim rychlé, snadné přiblížit

Ahoj příteli, co myslíš tím "sblížit"? Prosím, je mi jasné, ...

Dobrý den, při spuštění, simulátor je algoritmy jsou schopny sledovat jemné hodnoty V a jsem v ur simulátoru, jeho iterační proces .. genlly pro první řez simulátor používá základní newtons Raphsonova metoda .. Je-li konvergence nebude dosaženo, že jít na další pokrok algoritmů . Takže jakékoliv techniky r m tam dostat sblížit ur SIM karty, jako je nastavení ne. iterací příliš vysoká nebo se zvyšuje velikost kroku a používání některých conv možností v prohlášení analysi sám, atd.

BTW, ujistěte se, že odpověď "nevím", pokud nemáte. Expert bude vědět, co víte, když otevřete ústa.

Paladinzlp, co jsem pochopil, Myslíte si, že Spectre simuluje rychlejší a lepší všechny typy okruhů, než HSPICE dělá?

Hspice je lepší, jaký druh simulace? Přechodné je OK, ale rozhodně není hluk.

Spectre je lepší v analogové a RF simulace. Hspice je používán v digitálním signálu a integrity simulace. -FastSpice

Pokud vím, tak si Hspice neběží Spectre modely. Nejste si jisti důvodem ke spuštění Hspice modelů Spectre. V dávných dobách, další síla Hspice byl jeho vlastní modely. Máte-li Spectre modely, není důvod používat Hspice. FastSpice

Hspice a Spectre mírné jinou syntaxi. Je třeba změnit výchozí několika znaků v každé řadě.

Pokud jste vytvořili něco, pomocí hspice pak spustit pomocí strašidlo použít následující "simulátor lang = hspice"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back