Rozhraní dvou počítačů pomocí bezdrátového vysílače

H

hariswaroopkv

Guest
Ahoj všem, snažím se rozhraní dvou počítačů (bezdrátové připojení) pomocí RS232 (Null modem). Kabelové připojení funguje (přenos souborů mezi dvěma počítači pracuje)! Ale existuje mnoho problémů s bezdrátovým přenosem Já používám TWS434A a RWS434A pro přenos RF. Připojil jsem přenášet pin RS232 v první počítač na vstup TWS434A a získat pin RS232 do druhého počítače na vstup RWS434A.Is je možné to udělat? Musím použít jiný ics / zařízení (MAX232, HL2E) pro spolehlivý přenos jsem neustále čtení z RS232 a je schopen přijímat nějaké odpadky dat continiously. Prosím, pomozte mi v tomto ohledu díky, Hari

Zdravím všechny, Snažím se rozhraní dvou počítačů (bezdrátové připojení) pomocí RS232 (Null modem). Kabelové připojení funguje (přenos souborů mezi dvěma počítači pracuje)! Ale existuje mnoho problémů s bezdrátovým přenosem Já používám TWS434A a RWS434A pro přenos RF. Připojil jsem přenášet pin RS232 v první počítač na vstup TWS434A a získat pin RS232 do druhého počítače na vstup RWS434A.Is je možné to udělat? Musím použít jiný ics / zařízení (MAX232, HL2E) pro spolehlivý přenos jsem neustále čtení z RS232 a je schopen přijímat nějaké odpadky dat continiously. Prosím, pomozte mi v tomto ohledu díky, Hari
Ahoj, zkuste to s 1200 přenosové rychlosti ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back