Rozhraní Pic 16F877A S MRF24J40MA PICDEM RF TRANCEIVER!

• Thread starter Salman_Engineer
  • Start date
S

Salman_Engineer

Guest
Hello Everyone !!.............
já potřeba až k rozhraní PIC16F877A s MRF24J40MA PICDEM RF Transceiver !...........
Můžete mi prosím říct, jak dovedu Interface ???............
Řekni mi, který také kolíky a přístavy jsou Pic 16877A Použité a připojení na které kolíky TRANCEIVER !!..............
Řekni mi také o všech stránkách, kde bych mohl najít schéma zapojení mikrokontroléru propojení s RF Transceiver ..
Jsem v novém Microcontroller Propojení !!.............Plz help me !!!!!!!!.........................

Otázka: Můžete mi prosím říct, jak dovedu rozhraní??
: Najdete jej zde: http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/DS-39776b.pdf na straně 135, 152
Otázka: Také Řekni mi Které kolíky a přístavy Pic 16877A jsou používány a připojit na které kolíky TRANCEIVER!
A: Na straně 135 najdete jej tak.Využívá SPI port ...SDI (vstup)
SDO (výstup)
SCK (vstup)
INT (výstup)
WAKE (vstup)
A / RESET (vstup)
Otázka: Řekněte mi také o všech stránkách, kde bych mohl najít schéma zapojení mikrokontroléru propojení s RF Transceiver ..
: Najdete ji na: http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/39582b.pdf přejít na stránku 77 na 234, musíte použít svou Mikrokontrolér PIC jako SPI Master MSSP pomocí modulu.

Díky moc za vaše Guidness !!..........
Další Další Řekni mi:

1) Jak jsem Programm Microcontroller na sériově odesílat data do RF Transceiver??

V podstatě!Můj projekt se domácí bezdrátové bezpečnostních systémů ....

2) Jak pak můžete připojit i bezdrátové Senors rád (Motion Sensor .. Temperature Sensor ... Snímač rozbití skla atd.) s RF Transceiver??

3) Rád bych také připojit GSM modul s Microcontroller

i) Jak se mohu připojit??ii) Jak mohu Program Microcontroller pro GSM modul??

Odpověď mě rychle!!

Díky!

bro jsem si u svého projektu .. im také dělají stejný projekt ..
pocínovat u pomoci mne poslat měkké kopií, které se u udělat ..
plz help me bratr ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back