Rozhraní snímače zatížení k mikrokontroléru

G

gns

Guest
Ahoj, jsem součástí mého projektu je implementace zatížení buňky do mikroprocesoru, takže jej lze použít jako digitální měřič síly. Používám Atmel AT89S51 (8051), mikrokontrolér a to snímač ( http://www.bongshin.com/pdf_e/obu1-0512e.pdf ) s jmenovitou kapacitou 1 kg. Používám tento operační zesilovač (ICL 7611) jako diferenciální zesilovač se ziskem 100 za účelem rozšíření signálu zatížení. Vím, že je dalším krokem k připojení snímače zatížení s ADC a pak i kalibrace pošle přibližnou sílu, aby uživatel na obrazovce LCD. Ale nejsem obeznámen s ADC a jak budu import nastavení z kalibrace mikrokontroléru. Takže potřebuju vaší pomoc při výběru ADC, a pak, jak pokračovat dalším krokem. nějaké informace, že to může být užitečné je to, že nedostali být extrémně přesný. Každé stanovisko bude užitečné Díky U.

(ADS7818) (Texas I.) 12 bit ADC snadno conect na mikro-

Také jsem se dozvěděli o této ADC (ADC0831), který je 8 bitů, je to v pořádku, co chci dělat?

byli jste koupit snímač zatížení od prosím. Jsem také dělá stejný typ projektů. Možná bychom si navzájem pomáhat. Můžete mi říct, od byli jste si ho koupit, prosím? děkuji

Ahoj Dostal se mi do uni, takže nemám tušení, kde jej koupil od: (Chcete-li jakoukoli pomoc pro projekt, můžete se mě ptáte, když někdy budete chtít Pokud máte nějakou představu, jak zavést ADC to bude. být velmi užitečné, protože jsem se použít ADC, než:) Thx

Dobrý den, i já používám loadcell senzor rozhraní ARM. I já mám stejné pochybnosti ADC, mohli byste mi navrhnout nějaké články, nebo způsoby, jak implementovat pro ADC

Ahoj, já pracuji v tomto projektu loadcell si můžete vzít ze svého přístroje wheting velmi levné a můžete si jej používají jako jeden přeběhl mi d nějaký lze nalézt o 40 $ od obchodů a zjistil, že se můžete s ADC a kompletní cercuit s LCD

Kompletní projekt rozhraní s loadcell picmicrocontroller se zesilovačem op07 rozhraní s C kód. viz následující odkaz [url = http://www.embed4u.com/?cat=9&paged=3] Embed4u »Projekty [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back