rozmítání typu v HFSS 9,0

H

Haydar

Guest
Já jsem pracoval na mikropáskové antény design v HFSS 9.0.Jsem se dozvěděl více o tom pomocí trénink (přítel mi dává), ale nechápu, funkce 'fyzikální nějaký smysl v tomto programu.V rozmítání typu, tři možnosti možné: Rychlé, diskrétní a interpollating.

Pokud někdo vysvětluje jejich rozdíl a jak je používat efektivně pro daný typ konstrukce, jsem vděčný k němu.

Díky

Haydar napsal:

Já jsem pracoval na mikropáskové antény design v HFSS 9.0.
Jsem se dozvěděl více o tom pomocí trénink (přítel mi dává), ale nechápu, fyzické některé funkce 'význam v tomto programu.
V rozmítání typu, tři možnosti možné: Rychlé, diskrétní a interpollating.Pokud někdo vysvětluje jejich rozdíl a jak je používat efektivně pro daný typ konstrukce, jsem vděčný k němu.Díky

Jako vodítko, pokud zazvonil frekvence 1 až 5 (např. mezi 1 a 5 Ghz - nebo 4 až 20 GHz) za použití rychlé tažení bude rychlejší.
Interpolační zamést bude rychlejší pro široké pásmo (i když v některých případech tři rychlé zatáčky pokrývají různé pásmo by mohlo být rychlejší než interpolace).

Nicméně - a to je důležité pochopit - všechny metody vám dá přesně stejný výsledek.Interpolační smést také sbližování faktorem, který určíte.Po simulaci končí, doporučuji zkontrolovat profil simulace a zjistěte, zda hlášení "interpolací zamést konvergované" se objeví.Pokud tomu tak není, budete muset zvýšit počet interpolací bodů a pokračovat v simulaci.

itaifrenkel napsal:Nicméně - a to je důležité pochopit - všechny metody vám dá přesně stejný výsledek.
Interpolační smést také sbližování faktorem, který určíte.
Po simulaci končí, doporučuji zkontrolovat profil simulace a zjistěte, zda hlášení "interpolací zamést konvergované" se objeví.
Pokud tomu tak není, budete muset zvýšit počet interpolací bodů a pokračovat v simulaci.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back