Rozsáhlý projekt Potřebuji pomoc s ...

E

Erazorz23

Guest
Ahoj všichni, nové fórum a doufají, že najdou někteří odborníci, že mi může pomoci s tímto projektem. Původně odeslal jsem to v sekci Hobby okruhu, ale zřejmě je to více do hloubky než to. Tady je to, co se snažím dělat: Chci, aby posouvání burzovní ve svém domě, že mohu připojit k počítači aktualizovat citací na konstantní zdroj. Stejně jako ty, které byste vidět na velké finanční korporace, jen v menším měřítku. Z výzkumu, který jsem udělal, zdá se, jako by Nejjednodušší způsob, jak by mělo být propojení spoustu předem sestavené bi-obrazový bod matice displeje do dlouhého pole, a pak použít procesor pro dekódování a navigační informace. Nicméně, jsem si jisti několik specifik, například jak propojit několik displejů dot matrix, jaký procesor používat, jakmile jsou propojeny, a jak převést informace z mého počítače na znamení. Vím, že jsem vám nedal kluci hodně pracovat, ale všechny informace, které můžete nabídnout budou velmi oceňována, a můžeme získat konkrétnější jako téma příkazy. Díky předem ... -Mike

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back