Rozvržení pokyny pro nejlepší shody v analogových obvodech

A

analog_match

Guest
Vážení přátelé, jsem potřeboval pomoct o tom, co jsou některé pokyny pro uspořádání, kterým se zařízení k dosažení dobrého přizpůsobení. Například to, co je odpovídající úvahy a pokyny pro kterou se MOS zařízení pro širokou houpačka proudové zrcadlo, které poskytuje zaujatost na zbytku obvodu. Stejně tak to, co je odpovídající úvahy a pokyny pro kterou se rozdíl párů. Také jestli někdo ví každý učebnice / dokumenty / stránky, kde bych mohl přečíst na které by byly velmi užitečné. Díky.

Ahoj Je tu příliš mnoho dokumentů abaout uspořádání utkání. Za prvé, můžete si přečíst knihu Alan Hasstings "The Art of analogového rozložení" Je to nejslavnější kniha o analog rozložení. Pak si může také se odkazovat na tento materiál.

Ahoj, je tu mnoho tutoriálů k dispozici na internetu pro analogové uspořádání a odpovídající, určitě se můžete obrátit Alan Hasting, ale pokud jste nový člověk pak jeho trochu složitější na pochopení. Můžete také odkazovat CMOS IC Dispozice: koncepty, metodologie a nástroje, Dan Clein. hledat také dobrý tutoriál přes internet Dipak .....................

hodně už uvedl. Pro diferenciální musíte zvážit 2. ordr efekt, takže je třeba dvourozměrné odpovídající tam. Nicméně pro aktuální mirron je pouze 1 korder změna přijata injto accout tak interdigitation spolu s maketou witll dělat.

Deepak, díky za info. Můžete mi prosím podrobnější zpracování rozdíl uspořádání AMP techniquw za odpovídající? Ve skutečnosti jsem navrhování amp rozdíl právě teď a je třeba vzít v úvahu. Jakákoliv pomoc bude velmi ocenil. Díky

Alan Hasstings "Kniha je velmi dobrá. Ale nejprve, doporučuji přečíst kapitolu 2 z knihy Kena Martina "analogových integrovaných obvodů" Doufám, že pomůže,

im dělá rozložení taktovaný komparátor. simulace od extrakce parazitních ukazuje, že je ofset pro-40mV pro návrhy vstup transistors.any? Také, nějaká opatření během pokládání hodinový signál?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back