RS-232 protokol analyzátor

A

al_extreme

Guest
Hledám samostatný protokol analyzátor pro RS-232. To bude lepší, když si ji objednat na Kanadu a nás. Děkujeme vám za anwser

[Quote = al_extreme] Hledám samostatný protokol analyzátor pro RS-232. To bude lepší, když si ji objednat na Kanadu a nás. Děkujeme vám za anwser [/quote] Mohu doporučit k použití starého počítače a nějaký software pro monitorování, jako je ViewComm. Myslím, že najdete DOS verze v elektroda (do vyhledávání). Btw. jaké analýzy jste se dostal do? RS232 je prostě "pin-out a elektrické úrovni" standard. Já často používám svůj starý 386 Compac Poznámka knih a emulátor terminálu jako "sériový port listener". S pozdravem

Potřebuji plnou, flexibilní nástroj pro RS-232, takže všechny datové linky a každá věc

Hledat EDN provedení IDE thay mají návrh jednoduchých bat analyzátor protokolu pouze 1 / 2 duplex TX / RX dobrý hardware analyzátoru náklady hodně Mony Pokud si můžete koupit Přejít k Agilent nebo hledání eBay za starou Bobi

I když to neodpovídá původnímu autorovi požadavky, jsem použil staré DOS shareware DataScope úspěšně pro ladění sériových Comms. To je plně duplexní, a mikrosekund časové značky u všech uložených dat. http://www.simtel.net/pub/pd/50446.html mají také zajímavý článek tady někde na rozhraní RS-232 handshaking, jen musíte najít, zjistit, zda to je legální k nahrání , pak vymyslet, jak nahrát :cool:

Co by se funkční požadavky na analyzátoru protokolu RS323 být? Mám nějaké zkušenosti s psaním RS232 software a většinu času napsat vlastní Rychlé analyzátor protokolu problémy chci ladit. Nyní bych rád napsal obecnější RS232 analyzátor na PC. Máte-li představu o jeho funkci, konfigurace, ... (Myslel jsem, že o start-stop sekvence, formátování dat a pole zvýraznění, kontrola CRC (může být obtížné podpořit všechny CRC algoritmů (ale možná by mohlo fungovat plugin tady ;-))) Indikace délka / typ a formát Formátování by podle být uvedeny v XML, jako je syntax ... Prosím, po nich v tomto tématu a snaží se být konkrétní! (A už se s GUI věci se, prosím! Nejprve chci pracovat na základní funkce!) Vypnout samozřejmě software bude k dispozici zdarma na elektroda (zdroj může být obtížné, protože důvody autorského práva se svým zaměstnavatelem!) Nemohu se promisses na dobu bude trvat (nebo bude-li to tam vůbec). Je to projekt budu dělat ve svém volném čase, a zdá se, že jsem jen velmi málo z toho v poslední době (renovaci domu je timeconsuming ;-)) Ale bude to zkusit Antharax

Ahoj Anthrax, hrál jsem s volným SW bit a našel jsem některé vlastnosti, které spolu v jedné SW dám dobrou funkci - možnost sledovat 2 způsoby komunikace, jako je stáčení drátu přes 2 sériové porty (jako muž uprostřed) - monitor handshake signály - možnost směrovat příchozí RS232 signál do IP sítě - některé funkce makro ... např. poslal některé řetězce, pokud řetězce speceific obdržel. - Podpora pro USB / serial (mnozstvi notebooku nemá RS232 nyní), někteří se GUI, 0) - současný textový výstup v ASCII a hexadecimální (možná další) - zastoupení pro speciální znaky (,) - možnost poslat řetězec comined způsobem .. Mám na mysli některé ASCII znaky a některé hex vstup ... více později, 0)) jde o zrušení

1. Filtry (definice, co datových rámců pro zobrazení) 2. Aktivační události (pořadí od údajů, které začne nebo skončí s monitoring, vyprázdnění vyrovnávacích pamětí, atd.) 3. Otevřené architektuře, takže uživatelé mohou psát své vlastní zásuvné moduly pro analýzu protokolu. Tom

Co je to? [Url = http://www.synlinktec.com/access_db/TFTmodule/TFTmodule_1864.html] CASIO TFT LCD [/url] [url = http://www.synlinktec.com/access_db/TFTmodule/TFTmodule_1863.html] NEC LCD [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back