Running Calibre XRC proces zabit

I

icactus2003

Guest
Mám uživatel běží běžící Calibre XRC (parazitní těžba nástroj) na strojích AMD Opteron (dual core).
Po spuštění více než 10 hodin, byl zabit proces sám.

Všiml jsem si, server byl "viset" do procesu byli zabiti.Nebude moci přihlásit ssh nebo fyzicky na stroji.
Za normálních podmínek by měl být proces ukončen do 2 hodin.

Níže je zpráva se objevila na terminálu: --

INFO: Spuštění zpracování čisté u_sub_top_apa_1/u_sub_top_apa_2/u_core_apa/u_to
p_arm/USB/sw_wire_2358_BF_u_sub_top_apa_1 \ _u_sub_top_apa_2 \ _u_core_apa \ _
u_top_arm \ _USB_U37192_Y LVHEAP = 760/761/763 = malloc 57124/57124/57124
INFO: Spuštění zpracování čisté u_sub_top_apa_1/u_sub_top_apa_2/u_core_apa/u_to
p_arm/USB/sw_wire_7601_BF_u_sub_top_apa_1 \ _u_sub_top_apa_2 \ _u_core_apa \ _
u_top_arm \ _USB_U31725_Y LVHEAP = 760/761/763 malloc 57127/57127/57127
Killed
25666.238u 876.815s 11:27:45.91 64,3% 0 0 k 0 0 io 225168pf 0 wNašel jsem tyto informace v manuálu;

Řešení problémů Virtuální Selhání alokace paměti

Nejčastější chyby alokace paměti kterými se můžete setkat při používání nástrojů Ráže je LVHEAP allocation failure.

Ve většině případů, Calibre nástroj otázky tato chyba, protože platformy swap je nedostatečné.Obecně platí, že byste měli nastavit platformy stacksize větší než 8192 kilobajt.To lze ověřit pomocí příkazu shellu limit na obou HP-UX a Solaris.Můžete dočasně změnit stacksize v shellu C zadáním následujícího v shellu: limit stacksize 8192

Ale když uživatel si výše uvedené metody, a znovu odeslat práci podobný problém vyskytl.Prosím pomozte .... vlastně ani ponětí, co se pokazí zde ....

poskytnout více informací

os version
swap paměť
ram
cpu
Velikost pevného disku scsi nebo sata nebo ata

ráže verze

může mít odpověď

Alkohol

I čelila podobným problémem.Těžba bral příliš dlouhý téměř 24 hodin a začínal být zabit po tom.Problém je, že jakmile RAM je použit začíná uvedení údajů o VM (HDD), a že trvá příliš dlouho.Museli jsme zvýšit VM a také upgrade na novější verzi jsme viděli významné zlepšení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back