sériové programování na Proteus - MAX232 problém

W

wolverine123

Guest
Ahoj kluci jsem se snažil simulovat sériové programování na Proteus a snažil se poslat znak, jsem přidal virtuální terminál na začátku před průchodem MAX232 a já mohl vidět postava v pořádku ... ale po průchodu MAX232 jsem nikdy stejný znak znovu ... jako když poslal "" já bych si "_" Po průchodu MAX232 .... může někdo prosím pomoci: S

Nikdo nemůže odpovědět na vaši otázku bez vašeho obvodu Zkontrolujte obvod dvakrát. Možné pouze problém s obvodem Nandhu

Pamatujte si, že Max účinně obrací svůj signál. Musíte odešlete ji prostřednictvím jiného Max

Následující pic zobrazí text přenášena v pořádku ale následující po průchodu MAX232 ukazuje něco jiného Ale pokud je to dostat převrácený pak jsem zvyklý vidět požadovaný výstup, když jsem připojit sériový kabel a otestovat výkon v HyperTerminal??

vterm v ISIS je třeba převést na připojení mx232 v simulaci ... jste zvolili klenby RXD a TXD v vterm vlastnostech?? Možná, že je to problém ...

Vím, že to velmi starý vlákno, ale chci dát odpověď zde jen zapouzdřit někdo dívat na to. Klikněte pravým tlačítkem myši na virtuální terminál, upravovat vlastnosti, změnit z normální invertuje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back