sítí s využitím stávajících PhoneLine

B

bharundi

Guest
Ahoj,

Mám úkol nastavit inetnet v hotelu.Hotel má stávající phoneline pomocí dvou vodičů.Takže i když byl wonding je možné provést pomocí sítě exisitng telefonní linku.Else i třeba instalovat novou strukturu CAT-5.

Prosím, dejte mi vědět ... a poskytnout nějaké informace na toto téma, stejně ...

Díky

\ \ Bharundi

Tato otázka se stávající telefonní linky, je rychlost (nebo nedostatek).Jak asi bezdrátové?

I bezdrátové,
musíme stanovit, bezdrátový modem, atd. ..

Víte, co myslím ...

\ \ Bharundi

K dispozici bude stále stejný problém, jako ADSL na domácí telefonní linky.Budete muset mít modem na každém konci každé místnosti linek.To by mohlo mít drahé.Mnoho budov se snaží využívat bezdrátové přístupové body se stanoví každé chodbě na různých frekvencích.Myslím si, že speciální kabely je cheapes a většina neomylná metoda.

Předpokládám, že jste neznamenají využít telefonní linku pro telefonní a síťové.Nemáte-li průměrná používat jediný telefon pro oba účely, pak nadýmavý má pravdu - xDSL zařízení bude mnohem dražší než běží nový CAT5e drátu.

Pokud máte na mysli, že existují další telefonní linky pro každý pokoj, pak existují i jiné možnosti.Vaše stávající telefonní drát může být prakticky cokoliv, od stupně 1 až Cat 3.

Stupeň 1 je unsheilded untwisted a pravděpodobně pracovat s jakoukoliv síť.

Kat. 3 je 100ohm twisted pair, schopný až 16Mhz údaje kurzu.Mohlo by to fungovat s 10Base-T síť - Pokud není spuštěn příliš blízko elektrického vedení v stěně, pokud není zhoršila s věkem, pokud není příliš blízko Hrnce linky (zvonění aktuální rušení), a pokud to není běh mnohem více než o 25 metrů za nohu.

Pokud všechny výše uvedené, jsou v pořádku a vaše telefonní kabeláže je hvězda konfigurace - můžete případně větve z multiport přepínač se nachází na křižovatce krabice.Přepínač umožní přístup k Internetu ústřední přístupový bod, stejně jako připojení všech nebo části místnosti jako uzly sítě.

Díky za odpovědi ...

Tak je asi 60 pokojů ... a jsou připojeny k lokální PBX v kanceláři pro interní volání přenos a 5 řádků jsou určeny pro extranal převodu.

A neexistuje žádný extra telefonní linky jsou k dispozici v místnosti.

Pokud i instalovány nové struktury CAT5e jsem instalovat v každém pokoji.Tak jsem si myslel ze s využitím stávajících telefonní linku.Ale to se zdá, jako explensive z vašich odpovědí.
Můžete mi prosím poskytnout některé části a další informace, jako jsou odkazy na to, jak to provést.Protože jsem se obrátit na report a schémat, jak realizovat.

A ještě něco, co by bylo efektivní způsob provedení cat5 sturucture.Vzhledem k tomu, že jsem na tento nový typ projektu.

Díky moc za všechny informace ....

\ \ Bharundi

bharundi (at) hotmail.tomc

Jsem pomocí ADSL v mé práci a můžeme připojit více než tři počítače v celé HUB.
můžete použít ADSL a jeden vokální linku.Microsoft síť funguje dobře.
Hodně štěstí.

Ale problém je,
že mají více než 60 místností ... a můžeš být více dílů, které poukazují na to, že používáte ...

thx

Podívejte se na některé z firem na internetu, že drát hotely na bydlení.Použijte G00GLE a vyhledávání pomocí 'elektroinstalace hotel internet' - uvidíte spoustu firem a nápady.

Jedním z nich je MTUN0W.Pokud jste Micr0s0ft P0werp0int vidíte typické řešení svého problému na:

(náhražka za t * níže)
h ** p: / / www.mtunow.com / hotelnetworkoverview.ppt

Tato společnost prodává datový koncentrátor nebo MTU (multi-nájemce jednotky).MTU mutiple soustřeďuje na datové linky na jediný příchozí DSL linku.V mutiple datové linky jsou napojeny na MDF (telefon hlavní distribuční rám), který pak jít do pokoje přes stávající vedení.Splitters na pokoji jack potom oddělit data a hlas.

Myšlenka použití nábojů, jak již bylo navrženo, není dobrý.Náboje jsou pokuty pro malé, pomalé, systémy, ale ve větších zařízeních budete mít dramatické ztrátě rychlosti více uživatelů přijde on-line.Problém s nábojem je svár / kolizím, jak mnoho uživatelů zkuste za část celkové šířky pásma.Spínače a / nebo koncentrátory jsou nástroje pro větší zařízení.

Ahoj,

Jak o použití SpeedStream 2510 Powerline?Bude to fungovat?

Vím, že kdyby všechny pokoje jsou připojeny k jedné elektrické energie pak ano ... jinak máte nainstalován na jednotlivých jedna ...

Thx
\ \ Bharundi
bharundi (at) hotmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back