sítě anayzer kalibrační soubor

K

kleinesmurf69

Guest
Dobrý den,

Chtěl bych vytvořit soubor kalibrace (otevřené, krátké, zatížení, a to prostřednictvím) pomocí síťového analyzátoru a existující kalibrační sadu.Tato myšlenka je pro kalibraci VNA s existující kalibrační sadu.Poté, opatření můj "z domova", kalibrační sada s VNA.Naměřené údaje by měly být přesné a mohou být použity jako nízkonákladové kalibrační soubor s dostatečnou přesností.Při dovozu nového kalibračního nastavení a kalibraci VNA s ní dostanu divný výsledky, např. non-nula, kladný sklon fáze při měření pomocí, s nimiž jsem měl kalibrovat.Má někdo nějaké zkušenosti podělit?Mám podezření, že musím manipulovat naměřené kalibrační soubor nějak.

Díky.
S pozdravem.

Prosím, dejte nám vědět, pokud můžete udělat sami.Pak bychom ušetřit tisíce, a dokonce i desítky thounsands dolarů pro kalibraci sestavy.

Je to docela obtížné šikovný-made kalibrace set.Because zkratu a otevřený okruh, není možné uskutečnit snadno, protože toulavých indukčnost a zatoulané kapacitách, resp ..
Mechanické části musí být velmi přesně udělat a velmi přesné dielektrických materiálů by měla být použita ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back