s pohyblivou řádovou čárkou dělič VHDL kódu nebo plnou architekturou

H

hamebaman

Guest
HI moji přátelé
Musím s pohyblivou řádovou čárkou dělič použít jako součást větší děliče, tak i vážně potřebovat s pohyblivou řádovou čárkou dělič VHDL kódu (speciálně navržen ve IEEE formát čísla FP) nebo podrobný a jednoduchý blokové schéma, které mohu realizovat jej ve VHDL snadno (nebo alespoň ne dlouhou dobu). Našel jsem VHDL kód a knihovny v edaboard, ale werent velmi užitečné.
Prosím, může mi někdo pomoci a poslat VHDL kódu (zejména pro IEEE čísla ve formátu FP) nebo blokové schéma, nebo dobrý dokument.
díky.

Xilinx a Altera jak poskytovat floating IP jádra bod.

Jiné než to, zkuste se podívat o opencores.org

Myslím, že je plovoucí balíček available.I bod hádám, že to podporuje divize pro IEEE formát.
Název balíčku je float_pkg_c.vhd

Stáhněte si jej zde:
http://www.vhdl.org/fphdl/ [/ url]...sta. - Vipin http://vhdlguru.blogspot.com/

Jste zvyklý dostat nějaké dobré shrnutí výsledků s pohyblivou řádovou čárkou balíčku.

díky.
Potřebuji kód a architektura, která nemá být complicated.packages nejsou popsány plně v jejich dokumentu a nemohl jsem pochopit, jak fungují přesně.
někdo nemá kód, který bude napsán ho samostatně, nebo se jako projekt?? či architekturu, že mohu napsat strukturální kód pro ni.

Ale s pohyblivou řádovou čárkou je složitá.
Altera dokumentace je docela dobré - jeho v nápovědě.

Nemohl jsem použít fpu100.
Mám všechny fpu100 souborů ve složce mé nejvyšší úrovni je fpu.vhd, ale když jsem spustit v qu (at) RTU II, uveďte chybu "nelze najít fpupack nebo comppack v pracovní adresář".
Víte, co je ten problém.
Také jsem změnil FPU do samostatných částí, sčítačka, děliče ,..., pak používá, ale opět to nefungovalo.
Mám připojený můj dělič, měli byste zkontrolovat, a řekni mi, co jsem udělal špatně??
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ano - qu (at) RTU hledá fpupack.vhd a comppack.vhd.Jsou tam nejsou.ačkoli oni dont se zdají být nezbytné.

Já bych dal tyto zpět do projektu.

for division.

Můžete použít "Konvergence" (Funkční iterace) Algoritmy
pro rozdělení.

Potom pomocí tohoto algo snažit MATLAB kód a dokázat svoji algo, jakmile se dostanete správný výsledek pak můžete jednoduše psát syntetizovatelné kód tohoto.

HTH
Shitansh Vaghela

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back