SA615 mixér nefunguje!

7

7rots51

Guest
Jsem se 45.000MHZ sinewave na vstup směšovače SA615 (podle odpovídajících okruhu v manuálu) a použití 44.545MHZ křišťál pro OSC vstup (pomocí obvodu uvedeny v manuálu), já mám signály o pins1, 3 a máme 100mVp-p sine vlny na špendlíky, ale nemáme smíšené 455KHZ sinewave při výstupu a máme 45MHZ a některé čelního signály na výstupu, proč mixér nefunguje?

(Kdysi jsem 3 ICS, všechny mají stejný problém)
I naložené směšovače výstupní s 1.5Kohm odpor na GND.

Orange dalej rozbudowuje sieć nadajników HSPA+ DC, dzięki którym można się łączyć z Internetem z prędkością do 42 Mb/s. O planach na najbliższy rok opowiedział na swoim blogu rzecznik grupy TP, Wojciech Jabczyński.

Read more...

Ty by měly mít velmi nízký signálů na vstupních pinech 1 a 2, ....směšovač se izolovat a máte zesilovač, že pufry taky.Zdá se, že jste se něco děje na vstupu.Pokud oscilátor běží (které si stát), ujistěte se, že vstup je opravdu zahnutý jako list, a že nemáte žádné shortcircuit pin.

Mám 100mVp-p signálu mezi PIN1-GND. (45.000MHZ)
Mám o 100mVp-p signálu mezi PIN3-GND. (44.545MHZ)

Nemám sine vlny na PIN2 a pin4.

Použil jsem Datasheet obvodu na 45MHZ RF vstup s 44.545 MHZ Crystal.

Jsem zmatená!

Máte pin 2 a 3 AC uzemněný.To je kondenzátory C5 C6 v žádosti diagram

PIN2 je 100N a AC uzemněný.

Pin4 OSC tranzistor je základ a je založen přes krystal, tam není signál pro PIN4 v rozsahu s 20mV/Div (v režimu AC)

Zdá se, že jsme oba signály na vstupech, ale nemáme žádné smíšené signálu ve výstupu (ne 455KHz)!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back