Schematické Wanted - Oatley Electronics K055 6J6 ventil preamp!

A

anzic

Guest
Ahoj všichni, já jsem zoufale hledají kopii schématu pro ventil Preamp kit, že australská společnost Oatley Electronics propuštěn v roce 1996, Austrálie a elektronika vystupoval v září 1996. Používá 2 6J6 ventily předzesilovačem a běží z nízkého napětí. To bylo Kit číslo 055 a tam byl k055.pdf na svých internetových stránkách, který je nyní pryč, že se v něm schéma. I kopii zadní Electronics Austrálie problém od září 1996 by bylo úžasné. Wayback stroj Nezdálo se, že index příloh ve formátu PDF v té době. Pokud někdo má kopii, byla bych nesmírně vděčná. :) S pozdravem, Anzic.

Ahoj Keith, viděl jsem, že místo před chvílí a je to v podstatě přepracovaná verze sady oatley a neukazuje původní napájecí schéma buď (12V na 60V Měnič přepnutí režimu). Místo oatley míval k055.pdf, ale nemůžu to najít nikde teď. Díky tak kamarád. Budu hledat dál, ale nemyslím, že bych ho najdete nyní ..... Anzic.

Díky Keith. Právě jsem tam registrovaný (ano, kupodivu nikdy neviděl, že místo) a uvidíme, jestli někdo má kopii. Myslel jsem si, že určitě tam musí být kopie plovoucí někde na netu, ale věci se opravdu mizet v průběhu doby bohužel ... Na zdraví, Anzic.

Mám to! Opravdu užitečné člověk na jiném fóru, že naskenovanou kopii originálního článku EA a Oatley poznámky. Úžasný kus štěstí. :)

Jsem rád, že jste našli. Bylo to na tomto fóru diyaudio? Keith

Žádné skutečnosti, to bylo pro atomovou MPC počítače fórum ze všech míst. Jen tak se stalo, že někdo postavil jeden z těchto souprav tam před lety a ještě dokumentů. :)

Před několika lety, Melbourne Státní knihovna měla kopie Electronics Austrálie zpět na když to bylo Radio, TV a koníčky. Já nevím, jestli oni ještě dělají, ale to by stálo za to vyzkoušet, jestli někdo chce kopírovat EA články. Určitě si kopie křemíkový čip. Státní knihovny v hlavním čiš mohou ponechat kopie, a to zejména Sydney.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back