Schematický pro PIC16F684 na program s WinPic800

E

EEGig

Guest
Má někdo schopen naprogramovat PIC16F684 pomocí WinPic800?JDM může se to?Thanks in advance ...

Ahoj!
Najdete schematickém a software pro programování pic16f684 zde:
hxxp: / / www.members.aon.at/electronics/pic/picpgm/

Cristi

Zásobník toto:
je to jednoduché a dobré.
soft: winpic800, propic, propic zlato, ic-prog
nepracuje drobet Pony prog!
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Našel jsem webovou stránku, která říká tis JDM WinPic800 lze usedto program PIC16F684.

http://freenet-homepage.de/dl4yhf/winpic/index.htm # top

Zkoušel jsem to, ale WinPic800 převýšení zjistit PIC.Má ho někdo pokusil b4?

Ano, winpic800 je freeware.Ale pokud byste chtěli využít plný potenciál tohoto softwaru, budete potřebovat programátor GTP USB od sisco.
K (upravený) JDM2 programátor funguje s winpic800.
Budu kontrolovat, jestli to bude naprogramovat 16f684 ....i když i dont vidět žádný důvod, proč by ne.

Nazdar
Má někdo pokusil o pic programátor, že jsem nad sugested v odkazu?Jak se o vás Alliegro?Zkoušeli jste to?Je to funguje?

JDM fouká kousky!Je notoricky nespolehlivé se všemi software - zejména u novějších PC.Sériové porty někdy neposkytnou dostatek napětí pro JDM pracovat správně.Chtěl bych navrhnout tento programátor:

ht * p: / / www.sprut.de/electronic/pic/projekte/brenner8/index.htm # Aufbau

Stránky jsou v němčině, ale snadno navigovat.Doporučuji Brenner8-P.Verzi jsem vybudoval, rev 2.Aktuální verze je 4 Rev.

To je vynikající USB programátor.Je skoro všechny programy na 5V PIC
se a je rychlý.Nicméně, musíte použít jejich software (což je velmi dobré).

Nebo můžete také použít paralelní-portový založené programátor (například Tait).Ty jsou stejně jednoduché a mnohem spolehlivější.

Pokud budete trvat na tom, JDM, využití Schottkyho diody.Mají nižší pokles napětí (méně, že kapky přes diody,
tím je pro VPP).Také vést kabel co nejkratší.Nebo ještě lépe použít formát, který vám umožní plug programátor přímo do sériového portu bez kabelu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back