Se mění FR4 substrátu křemíku může zlepšit propustnost bowtie antény?

S

sugart

Guest
V současné době jsem navrhování bowtie anténa TAT byla nahrána za ur názor ... Já používám FR 4 substrát, protože jeho nízké ceny ... a mědi, nátěr ... se změnou podkladu, jako křemík a změna nátěru as křemen, který je dražší, rozšiřuje šířku pásma této antény nebo mají šanci na snížení velikosti antény?

Jsem se podíval na své obrázek (ppt, který je schopen programy v tomto zařízení), ale v obecných otázkách, jako je lze odpovědět i pomocí simulací. Nastavit model jednou a pak už jen změnit parametry materiálu. Pokud nemáte přístup k jakékoli komerční software existuje mnoho open source programů, které mohli použít.

Jo, můžete použít software vidět, ale věc se má Nemám moc času coz moje prezentace je v tomto týdnu ... a doufám, že někdo může pomoci mi v odpovědi na tuto otázku

Omlouváme se, ale není dostatek zkušeností s anténou. Ale v závislosti na složitosti modelu 2-3 hodiny se softwarem, který docela dobře pochopit, může být dost.

Mám nějaké bowtie modelování antén, ale tato z nich je úplně jiná. Je to jako obrácený. Er DPS změnit velikost antenna.FR4 Er je asi 4,5, ale pro simulaci, musíte znát skutečnou hodnotu, kterou using.As největší Er littler size.You může používat kdokoli modelovací software s 2D schopnosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back