se tyto krok napravit IC5?

Q

qutang

Guest
1 nastavení z CD.use softload vyberte možnost. Například v mém / Nástroje dir. 2 moje konzole je použití bash, tak pozměnit svůj bashrc jako: a. PATH = / tools/tools.lnx86/bin :/ :/ tools/tools.lnx86/dfII/bin tools/tools.lnx86/plot/bin: $ PATH CDSDIR = / = CDS_ROOT nástroje / nářadí CDS_INST_DIR = / tools CDS_INSTALL_DIR = / tools/tools.lnx86/dfII CDS_LIC_FILE = 5280 @ localhost CDS_Netlisting_Mode = analogový export PATH CDSDIR CDS_ROOT CDS_INST_DIR CDS_INSTALL_DIR CDS_LIC_FILE CDS_Netlisting_Mode 3 změnit licenci první dvě linky jako: SERVER localhost ANY 5280 Deamon cdslmd / tools/tools.lnx86/bin/cdslmd 4 lmgrd-c / Nástroje / share / licence / 5 license.dat běh icfb či ICM. Je to správně?

ale já používám tyto kroky, když použiji strašidel simulovat, ale říkají, že tam jsou některé parametry se nelze nastavit správně spectre.can mi někdo pomoct?

Že obecně je optimální pro IC5 nastavení, ale mnoho věcí je třeba učinit více pro označení, které librarry používáte, které výchozí simulátor atd..

Můžu Spectre, není wrong.but při použití strašidel, že říkají, že parametr není správný v tom. Nemůžu vědět, kde je chyba?

no u potřeba nainstalovat NCSU CDK. obsahovat knihovny a také některé tech files.just hledat NCSU + kadence v google.u třeba nainstalovat tento soubor a nastavení některé proměnné prostředí. jde Amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back