SEPIC konvertor nefunguje

R

rragupathiraja

Guest
Jsem navrhování SEPIC převodník. (Schéma uzavřený). Já používám 6 - 15V jako vstupní získat pevnou 12V výstup. Dávám vstup přes ovladač. Ačkoli jsem zvýšení napětí jsem nedostávají žádný výstup .. Je nějaký problém v okruhu .. Já jsem za použití dvou oddělených cívek, a ne vázané induktory .. View attachment 54204 díky

Můžete post nástin průběhu brány disk? Také je potřeba, aby se automaticky mění pracovní cyklus až téměř na nulu v případě, že náklad je odstraněn, a aby pro různé vstupní napětí. S pozdravem, Orson košíku.

Můžete po nástin průběhu brány disk? Také je potřeba, aby se automaticky mění pracovní cyklus až téměř na nulu v případě, že náklad je odstraněn, a aby pro různé vstupní napětí. S pozdravem, Orson koši.
Musím zkontrolovat bránu signál, jeho dávat 67% daně při 100 kHz. když jsem se snažil kontrolovat průběh přechodu přes (2SK3817) Vypouštěcí a zdroje, dostane zkratovaný obvod. Mám vybrané komponenty právo? Já jsem za použití 1N5408 dioda ..

1N5408 je k ničemu - příliš pomalý, pokuste se najít Schottky diodou, 45V 5A například Zní to, jako byste se zkrat něco, co při pokusu o pohled přes DS, zkontrolujte 0V GND vašeho 'působnosti není připojen přes zemi k přepólování své zdroje energie. S pozdravem, Orson košíku.

děkuji Orson, jsem změnil diody a jeho nyní v pořádku .. Ale když jsem uvádění induktivních zátěží, jako lampa obvodu dostane zkratu .. Můžu dělat s odporovou zátěží pouze .. co může být problém?

Možná měkký start je potřeba k rampě PWM od 0 - normální úrovni, s nízkou hodnotou indukčnosti na výstupu mění vlastnosti měniče napětí, takže se ujistěte, že máte dostatek výstupní kapacita. Co je DC odpor induktivní zátěže? Pokud je příliš nízká, můžete se pokusí uchopit moc proudu do té vaší obvod a ze svého zdroje. S pozdravem, Orson košíku.

převodník nyní pracuje pro induktivní zátěže i poté, co jsem změnil induktor toroidní jádra (dříve to bylo rectagular železného jádra) .. Děkuji za odpověď. díky ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back