Servisní příručka pro AIWA NSX-990

Hola LEON! Ne sigas buscando! Yo mi volví lokomotivou para conseguir lo mismo del NSX-990. (El problema que es que ne Tengo encienden un par de led del displej, Justo los del medio:. Frec AM / FM, atd.), y encima mi Mandé un corto hřích querer tratando de medir y o sobě mě quemaron Varios konstrukční díly. Asi que de Estoy liga. Pero lo que te decía es que de cansado pedir el manuální de služby foros por Varios, lo Pedi APAE en Munro, Gran Buenos Aires. La Dirección es: Guido Spano 4565 y el Tel. 011 - 4762 3773. Que tengas Suerte, y un abrazo desde Villa Carlos Paz. Vicente Malvica

Hola LEON! Ne sigas buscando! Yo mi volví lokomotivou para conseguir lo mismo del NSX-990. (El problema que es que ne Tengo encienden un par de led del displej, Justo los del medio:. Frec AM / FM, atd.), y encima mi Mandé un corto hřích querer tratando de medir y o sobě mě quemaron Varios konstrukční díly. Asi que de Estoy liga. Pero lo que te decía es que de cansado pedir el manuální de služby foros por Varios, lo Pedi APAE en Munro, Gran Buenos Aires. La Dirección es: Guido Spano 4565 y el Tel. 011 - 4762 3773. Que tengas Suerte, y un abrazo desde Villa Carlos Paz. Vicente Malvica

proč nezkusit h ** p: / / www.tv-master.ru/index.htm: oops:

Musím také NSX990 Servisní příručka (schematicky), ale stále ne dost POINT. Nebo někdo můžete mi říct jméno nebo typu IC201 (pod přední velký displej), v přední PCB?? Já si to NSX990 bez IC201 ..., někdo odstranit .. a dont nahradit novou ... Před a po Díky moc ... S pozdravem * FYI IC201 = 16 PIN, PIN1 ze IC201 připojit na PIN 1 IC104 (LC 65204A).

Ahoj všichni, chtěl bych ve skutečnosti ocenit-li někdo mi mohl pomoci s předmětem manuálu. CD přehrávač nepracuje. velmi mnoho díky [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 41 minutách: [/color] [/size] jsem našel tohle .... může mi někdo říct, jestli je to to samé? Každopádně tady to je ....

Zjistil jsem to, ale nevím jestli je to stejné .... tak tady to je

Mám potíže s CD přehrávačem. Je publikován manuál právo manuál?

díky [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 43 sekundách: [/color] [/size] ...

[Quote = dejavu65] Ahoj všichni, chtěl bych ve skutečnosti ocenit-li někdo mi mohl pomoci s předmětem manuálu. CD přehrávač nepracuje. velmi mnoho díky [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 41 minutách: [/color] [/size] jsem našel tohle .... může mi někdo říct, jestli je to to samé? Každopádně .... tady to je [/quote] Aiwa NSX 990 a Aiwa ZR 990 arů nejsou stejné, jejich model a obvody jsou odlišné. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 30 minutách: [/color] [/size] potřebuji servisní manuál nebo Schéma AIWA NSX-990, pokud někdo si to prosím poslat na m_ehsangar na yahoo dot com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back