J
JAVERIA EJAZ
Guest
Dobrý den, jsme navrhli sfázované mikropáskových anténa pro elektronické řízení paprsku, ve kterém jsme se simulovat zapnutí digitální linky Řazení typ fáze na fázi variace mezi zářící všemi prvky a pevné zisk zesilovače třídy C o změnu vážených amplitudy každého prvku. Úkol 1: Musím také napsat kapitolu sfázované mikropáskových opravy element, ve kterém by jedna náplast prvek byl navržen za použití přenosové vedení modelu a mikropáskových přívodem metody. Vlastně jsem třeba papír, článek nebo tutoriál s pomocí, kterou jsem si udělat představu o psaní kapitoly sfázované patch mikropáskové napájených sítí moc dělič v podnikové způsobem. Všechny simulace byly provedeny oh HFSS. Potřebuji nějaké užitečné materiály o NETWORK POWER dělič psát některé detaily o tom. Úkol 2: Naším dalším krokem je napsat práci na projektu, pro tento účel musím teorie materiálu psát samostatné kapitoly pro zesilovače a fáze řazení. Tento článek nebo tutoriál vám lidé posílají musí obsahovat vysvětlení zesilovače a posouvačů fáze s ohledem na fáze a amplitudy variací mikropáskových náplasti pole. Veškerý papír s jehož pomocí se dostanu nápad napsat tyto kapitoly přesně a přesně Každý z mi může pomoci, prosím, budu velmi vděčný vám, jak jsem si předložit mé práce v pondělí.