Shoda SAW filtr s Diferenciální I / O

C

crenyen

Guest
Mám potíže při přizpůsobování 380MHz SAW filtr s 100 Ohm vyvážený impedance.Obvod je připojen.
Může někdo vědět, jak dobře to I / O vyrovnání.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Jaký je výstupní impedance na čipu, a co také vstupní impedance

khouly

I / O diferenciální impedance čipové sady je 50 ohm.Zatímco I / O vyvážený impedance pilového filtru je 100 ohmů.

Podívejte se na pdf soubor ..
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Hodnocené 100Ohm nemohl být reálné impedance hodnotu SAW.Mohlo by to být odpor paralled s cívky.

Ty lépe měřit vstupní impedance pomocí analyzátoru sítě před dělat žádnou vyhovující práci.Výstupní port by měl být řádně naloženo.

Jak se měří diferenciální impedance správně, je jiný problém.Kalibrace propojovací kabel je důležité.Nebo budete mít špatný výsledek, které se odchylují hodně z ADS teoretické simulace.

Diferenciální shoda je citlivá na rozložení PCB a parazitních prvků a je velmi těžké získat dobré CAD simulace nalézt hodnoty odpovídající.
Vyjměte IC z PCB a místo dvou malých baluns na jeho svorky.Pájecí tenký 50 ohmů kabely k baluns a naladit obvodu pomocí analyzátoru sítě.
SAW IF filtry jsou citlivé i na rozložení.Zkontrolujte, zda výrobce doporučení pro nejlepší uzemnění a průchody umístění mezi terminály.Je-li uspořádání SAW je špatné nemůžete opravit hrát s odpovídající komponenty.

Snažím se připojit dvě baluns na filtr SAW I / O port na mé desce není snadné.
Moje představa je, že jsem to změnit 4 porty SAW filtr na 2 SAW filtr přístavu uzemnění další dva porty pak jsem si zápas to jen jako obyčejný dva port obvod s síťový analyzátor.
Je tato metoda funguje?

crenyen napsal:

Snažím se připojit dvě baluns na filtr SAW I / O port na mé desce není snadné.

Moje představa je, že jsem to změnit 4 porty SAW filtr na 2 filtrovat port viděl uzemnění další dva porty pak jsem si zápas to jen jako obyčejný dva port obvod s síťový analyzátor.

Je tato metoda funguje?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back