signál bloku

Y

yus13

Guest
hai, proveďte některý vědět, jaký druh materiálu, který lze použít k blokování RF signál? Myslel jsem, že hliník je možné použít, ale to ještě dotírat blokovat signál ..

Hliník, nebo většina ostatních kovů lze velmi dobře blokovat signál RF, které screening.Ale hliník musí být použita správným způsobem.Prosím, popište svůj problém více informací.

vlastně Chci přijímače pro příjem signálu z jednoho směru pouze proto chci blokovat signál z druhého směru.Potřebuju si nějaký jako box, který jeden otvor na to, aby přijímač v poli může přijímat signál z jednoho směru only.i převýšení použité anténě, protože má přijímač již mají vestavěnou anténou ..

Co frequecy rozsah pracuješ na to, co útlum potřebujete /
Mehdi

Jsem pomocí FM-RRFQ2, na frekvenci 433 MHz .. rozsah signálu je asi 75 metrů v budově a asi 150 m na volném prostranství .. tak jaký druh úpravy, které musím udělat?

Zní to mi chcete směrová anténa!Yagi, která je optimalizována pro nejvyšší možný f / b poměr by měl fungovat.

Ale kolik přední / zadní poměr potřebujete??

Můj přijímač již vestavěnou anténou, když jsem použít anténu, přijímač i nadále může přijímat signál, takže se nedá směrové už .. Co si myslíte, že u?

Použití externí směrová anténa znamená, že musíte vypnout vestavěný anténu!

/ WD

Ano, dostanete karton krabice od bot a hrabat díru.Díra by měla být přesně 1,32 cm v průměru.Zkuste to!

Sheesh!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back