Signalizační používané v System-on-a-balíček

L

lagos.jl

Guest
Ahoj všichni!

Mohl by někdo prosím říct, který signalizuje, systémy se běžně používají pro provádění (paralelní) údaje autobusů v System-on-a-Package (SOP)?Mám na mysli, jak je komunikace mezi jádry v různých křemíku umře, že se SOP provést?

... z toho, co jsem viděl tak daleko, že se zdá, že až do Systems-on-a-Chip (SoCs) tradiční paralelní sběrnice (s opakovačky) stále používá pro komunikaci mezi různými jádry.Je tento postup stále používá v SOP?

Jakékoli komentáře / odkazy / odkazy jsou vítány!Thanks in advance!

AFAIK, SOP nemusí použít cokoliv se liší od konvenčních čipů na čipu signalizace.Primární výhodou je výrazně snížena cestu kapacitní (nízký výkon, vysoká rychlost, lepší SI atd.), je také směrování a simulovaného zkoušet konstruktér sám,
takže méně kritických cest, které mají být směrovány mimo-package a stále garuantee specifikací.Ty se používají hlavně pro integraci paměti (flash, doušek) s výpočetní technika (CPU) velikost / výkon constrianted zařízení, jako jsou mobilní telefony / handheldy atd.

SOP je "technická" období pro PCB s holýma zemře v jednom balíčku.

SoCs na druhé straně se stále častěji používají onChip Interconnect topologie, které jsou snadno rozsahu jak s čipem složitosti a stejně jako proces uzlin.

Díky za odpověď kishore2k4!

Hum, obávám se, jsem zmatený mou otázkou trochu ...Trochu dalším čtení jsem si uvědomil, že SOP a SIP (System-in-a-package), nemusí být stejná.Myslím, že SIP je více v souvislosti s VERTIKÁLNÍHO stohování různých umírá, zatímco SOP je spíše jako holý umírá v jednom balení (jak říkáte), ale ne nutně sebe a vzájemně propojených v tradiční způsoby.

Vezmeme-li v úvahu tento subtilní rozdíl,
myslím si, že jsem opravdu zájem o zemřít propojení do SiPs a přesněji na to, jak se data autobusů jsou prováděny v rámci jádra s bydlištěm na různých zemře.

Mohl byste mi prosím další komentář k tomuto tématu?Děkuji předem za jakoukoli pomoc!.

Máš pravdu o rozdílu mezi SOP a SIP.Současný trend je SIP následuje 3D propojuje kde připojení projít zemře.

Mezi nejčastější aplikace pro SIP je místo / výkon / velikost a omezení SI / EMC problémy při vysoké frekvenci čipů.Nejsem si jistý, zda to, co úroveň podrobnosti jste očekával od tohoto příspěvku, možná vám mohou klást konkrétnější otázku.

Dies jsou obvykle vhodná pro běžné balení a při uplatňování nároků, které jsou umístěny v jednom balíčku.Není nutné navrhovat speciální autobusy pro takové aplikace jako propojuje velmi krátké délky a substrátu z balíčku můžete trasu mnohovrstevnou s velmi malou funkci délek poskytuje velmi vysokou hustotou propojování.

Následující dokument by měl dát dobrý přehled o tom, co SIP je a jak to vypadá uvnitř.
Toshiba

Amkor je společnost, která se specializuje na všechny věci, IC balení.Měli byste kontrolovat je.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back