Sim 300 GSM modem s 89C51 mikrokontroléru

P

paramathma

Guest
hi im práci s Sim 300s v7.03 modem propojení s 89C51 ... když jsem se pracovat samostatně, které r funguje dobře ... Vidím výsledky příliš ... ale wen i rozhraní modem nereaguje ... wen i dát příkaz z mikrokontroléru vedl modemu zhasne za několik vteřin, pak svítí ... může u pomozte mi na rozhraní správně ... Děkuji u. ..

zkontrolujte připojení .... TxD u.controller je napojen na RxD GSM a RxD regulátoru je spojen s TxD GSM ... i PIN 5 obou jsou commone??

hi im dělá můj projekt na vetřelce alarm s GSM i také pomocí stejného GSM modul a mikrokontrolérem, ale im velmi špatné kódování a také im pracuje s GSM modulem pro první dobu, takže může u plz napište mi schémata a kód, který jsem opravdu potřebujete to urychleně s ohledem @ bc andleeb.irum @ yahoo.com

HEY, u potřeba CONNECT RX mikrokontroléru do 2. PIN DB9 modemu a TX na 3. PIN modemu. tj. pokud ur pomocí mikroprocesoru -> MAX232 -> DB9 konektor -> "RS232 Cable" -> modem pak musí mít u křížového spojení na "citoval" RS-232 kabel, tj. 2 a 3 kolíky, musí být vyměněn mezi 2 koncích kabelu RS232, podívat se na to, že bude fungovat, jsem trpěl hodně v důsledku stejný problém, ale to bylo d řešení, udělej to a pohnout se kupředu coz programování část je skutečnou výzvou pro w8ng u ur-li se s ní plz pomozte mi v progrm .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back