SIM300 modul resetuje při vytváření zásuvka

P

phaedrus

Guest
Dobrý den, mám problém s SIM300 resetování modemu, když si vytvořím pomocí socket: AT + CIPSTART = "TCP", "xx.xxx.xxx.xx", "80" $ 0D. Modem je napájen adaptér do zdi. Když jsem si mé pokusy s PC není absolutně žádný problém. Když jsem se připojit modem k mikro palubě, teprve pak se stane problémem. Modem napájení v obou případech je same.All další funkce (viz dělat / přijímání hovorů, vytváření IP atd.) jsou také v pořádku s touto radou. Já jsem se ujímá své síly reset, protože jsem si: RDY + CFUN: 1 + CPIN: READY cca 10 sekund poté, co jsem poslat CIPSTART příkazu. Nějaké záchytné body, co mám dávat pozor? Zdraví.

Ahoj, jde o stěnu DC adaptér napájení samostatný modem pouze s RS232 vývodů vytáhl na 9 pin DSUB. To se připojí k PC nebo mikro desce. Jak jsem řekl, že modem modul pracuje perfektně s PC, ale ne s mikro desce. V obou případech stejné zdi adaptér použít, beze změn v konfiguraci.

Prosím, chk Pokud microntroller rok se znovu ....... to u převodu voltag úrovni TTL?? Při použití s microntroller

Díky za odpověď. 1) Ne-Micro-Controller nedostane reset, vím to, protože jsem si dal nějaké LED pro kontrolu stavu reset. 2) Komise pracuje v pohodě s call dělat, dekódování DTMF se stejným modemem pro docela nějaký čas. Jak už jsem řekl, že problém vzniká pouze tehdy, když jsem se vytvořit socket. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut: [/color] [/size] Tam je úroveň převodník MAX čip pro 3,3 až úrovně RS232 pro modem.

Pokud váš přijímá práci poperly s PC ..... a regulátor nedostal reset, když jste attech regulátor pak jediné, co zbývá, je program, ..... Můžete Ujistěte se, že správce dont zamrznutí při otevření zásuvky přesto stále znovu ?????

No problém vyřešen poté, co jsem dostal zkrat kolíky 1/4/6 na modemu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back