sim300 + SMS +8051 + C kód

G

gravi

Guest
Ahoj všichni, To je Ravi pracoval dříve s SIM100S a každý byl v pořádku, ale teď Im snaží pracovat s SIM300 ver 2.04 jsem byl schopen sílu na modemu pomocí Power tlačítko a je schopen kontrolovat s AT příkazy v pořádku, Můj problém je, modem není zjistit SIM karta (SIM VDD = 0, která by měla být 1,8 až 3,0 V). Nebyl jsem schopen přijímat RDY po zapnutí, ale našel jsem EXT VDD jako 3.2V pouze poté, co jsem Zapnutí pomocí Power Key, dokonce jsem dal AT + CSDT = 1 Musím udělat Software příkazy jiné než AT + CSDT = 1. Poděkoval vám, Ravi

Dobrý den, Ravi Přemýšlím o vývoji GPS modem pomocí SIM100 GPRS funkce. ale nemám žádné doklady kromě listu. Můžete mi pomoci? díky

Stačí vyhledat projektové dokumentace hardwaru v google v závislosti na verzi vašeho modemu

Jsem hledal, ale nenašli to, co potřebuji. mohl byste mi pomoci? Prosím, potřebuji to pro můj projekt. to, co potřebuji, je průvodce API a pin diagram. díky

Pracovala jsem s sim300 předtím. mohu sdílet zkušenosti s u.

může u řekni mi, kde mám AT příkaz dokumenty, datasheet, a všechny související dokumenty díky

[Quote = wclee] jsem pracoval s sim300 předtím. mohu sdílet zkušenosti s u. [/quote] Prosím, potřebuji breakout deska - kde mohu získat? Modul je příliš malý na pájecí ručně přesto, že má několik mail smd konektory Vím, že šroub všechny z nich, jestli jsem to zkusit. Díky ~ B
sim300_evb.JPG

[Quote = prd] DS18S20 se můžete zeptat prodejce ve vaší oblasti pro SIM300 EVB, více informovat o agenta viz sim.com stránkách prd [/quote] No problém je, že oni dont prodávají samostatné jednotky - chtějí někoho z Nokia zavolat a říct, hej vole chci si koupit 50 gramů vašich modulů. Pokud si koupím jedné desce, která je jen zlomkem toho chlapa platební pronájmu BMW, takže nikdo by se staral ~ B

Ty vole, 6,800.00 THB Thajsko bahtů = 203,897 dolary USD, jsou si ze mě srandu. Breakout rada by měla být více než 30 dolarů z FAB domu, jen kdyby někdo měl čas na to Gerber soubory a pak pájky smd konektor (část 1 dolar) a několik RS232 části. Wow tak jako tak, ale díky za info! Oceňují zpětnou vazbu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back