SIM340DZ proudu datový typ obdržel na serveru nesprávné

N

NRG Fabio

Guest
Ahoj všichni, jsem pomocí modemu SIM340DZ a já už mám připojit a odeslat data na můj server, ale já jsem s problémy v datovém toku, že můj server obdrží. Například, já jsem dal příkaz následovně: AT + CIPSEND> C8C8C8 POSLAT OK A můj server dostane 3 byty: 0x67 0x56 0x67 -> Hex formátu Problém je následující: Chci posílat a přijímat: 0xC8 0xC8 0xC8 v hexadecimálním formátu I podezření, že je to na formátu Unicode, ale nevím, jak změnit způsob, že můj modem číst a odesílat řetězec / příkaz data. Někdo ví, příkaz mohu použít na to? Níže jsem poslat AT příkazy, které jsem použil: Poznámka: Už jsem se snažil použít příkaz AT + CSCS = "HEX" AT + CSCS = "GSM", a další parametry, ale nefungovalo to. AT + CBAND = "EGSM_DCS_MODE" OK AT + CPBS = "SM" OK AT + CREG = 0 OK AT + CMEE = 1 OK AT + CNMI = 3,0,0,0 OK AT + Cpin = MyPIN OK Výzva Připraveno AT + CSMP = 17,255,0,241 OK AT + CGREG? + CGREG: 0,1 OK AT + CSQ + CSQ: 25,0 OK AT + CGATT = 1 OK AT + CGDCONT = 1, "IP", "myapn" OK AT + CDNSORIP = 0 OK AT + CGACT = 1,1 OK AT + CIPSTART = "TCP", "myip", "myport" OK OK AT + CONNECT CLPORT = "TCP", "myport" OK AT + CIPSEND = 3> C8C8C8 POSLAT OK ZAVŘENO

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back