SIM900 s restartu problém

N

nenoksl

Guest
Dobrý den, mám problém s SIM900 restartovat modul a chtěl bych vědět, jestli někdo může pomoci: První zapnutí napájení odst. 4,5), než jsem powerkey po dobu 2 sekund a SIM900 je zapnutí normálně. Pak jsem powerkey po dobu 2 sekund znovu a SIM900 je vypnutý, ale od tohoto bodu, když powerkey po dobu 2 sekund se nic neděje, nemohu restartovat SIM900, Ví někdo co by mohlo být pravda?

Zdravím, mám problém s SIM900 restartovat modul a chtěl bych vědět, jestli někdo může pomoci: První zapnutí napájení odst. 4,5), než jsem powerkey po dobu 2 sekund a SIM900 je síla až normálně. Pak jsem powerkey po dobu 2 sekund znovu a SIM900 je vypnutý, ale od tohoto bodu, když powerkey po dobu 2 sekund se nic neděje, nemohu restartovat SIM900, Ví někdo, co by se stalo?
Proč je třeba restartovat SIM900 modul? obvykle je jejich žádný takový problém pro restartování. Po vypnutí můžete vypnout, než na zdroje napájení 4.5V

Potřebuji předvídat restart SIM900 v případě nehody. Vím, že když jsem odstranit 4.5V SIM900 funguje normálně, ale já bych nechtěl být odstranění 4.5V a SIM900 list nehlásí, že je třeba odstranit sílu provést restart.

je jejich RESET pin pro spuštění modulu, ale to je pouze pro nouzové případy, SIMCOM nedoporučujeme pro několik použití.

Já vím, proto chci použít powerkey, aby se znovu (ale to nefunguje).

PowerKey je jen pro zapnutí a vypnutí napájení pro jednou, poté je nutné restartovat powersupply

Můj mikrokontrolér práce s 5V a sériové SIM900 na 2,85 V, takže mám obvod přiměřenosti sériových signálů, a tento okruh bylo pull-up odpory 10KOhms. Nějak jsem po vypnutí modulu tyto odpory byly powerkey ovlivnění obvodu modul. Změnil jsem pull-up rezistory na 100KOhms a restart se stalo normálně. Tanky Masterleous ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back