simlation pozorování - jaké jsou teoretické důvody

W

waseem44

Guest
Vážení mám další problém. Některé z pozorování jsem během simulace prostoru, já jsem nevědomý jejich teoretické důvody, pozorování 1 - všiml jsem vyšší síly pole na povrchu kovu, a zvláště na okrajích, co je k tomu důvod. Bylo by možné k odstranění této povrchové proudu přes uzemnění Příloha 2 - Proč není konstantní oslabené pole uvnitř skříně. Pole různé intenzity pole se nachází uvnitř skříně. 3 - Konečně nějaký problém v použití FEKO, jak se může tak moje skříň FEKO laskavě dát odpověď na můj problém co nejdříve Díky předem

1) Pokud máte v blízkosti pole vzorku musí být odebrán minimálně 1 délky hrany trojúhelníku od trojúhelníků. 2) To je normální. Pole se odrazit kolem uvnitř. Pokud jste venku z pole pouze 1 směrem pak už to není symetrický problém. Nicméně je dobré používat elektrické nebo magnetické symetrie pokud je to možné. 3) Jak je to s nekonečnou zem PEC? Vyjměte spodní povrch skříně (za předpokladu, že je náměstí) a dal ji na zem.

Díky za odpověď ur Vážení nemohu pochopit odpověď na mou první otázku, že se o proud indukovaný na povrchu, když je to z pohledu současných výpočtů možnost FEKO. Na okrajích / zatáček vyšší velikost proudu je vidět, proč? odstranění spodní části obličeje a nahrazení PEC zvyšuje pole uvnitř kvůli odrazům a také to nezdá možné, takže to, co je řešení FEKO, abych mohl zemi celý můj kryt včetně spodní části obličeje. Díky za věnování pozornosti k mé problémy.

Fot na první otázku, myslím, že je účinek místa vypouštění. Můžete zjistit důvod v kap. 2.12 V klasické elektrodynamiky Jacksona (třetí vydání).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back