simulace aktivního cívky na kadence

A

acekas

Guest
Zdravím všechny,

Snažím se předstírat aktivní cívky na kadenci C35 B4.Musím plot odpor, indukčnost a Q-faktor jako funkce frekvence.Může někdo pomoci mne mimo s tím, jak jít o tomto?

Díky předem!
Kas

Ok, to je to, co dělám.Jsem spojující jeden konec aktivní induktoru do přístavu, a druhý konec je uzemněn.Next, dělám S-parametr analýzy, a od toho, já jsem vykreslování v reálném část Z získat odolnost, a imaginární část Z získat indukčnost.

Je tato metoda právo, nebo jsem úplně off-track?

Odpovězte, prosím, brzy!Díky!

acekas napsal:................

Jsem vykreslování v reálném část Z získat odolnost, a imaginární část Z získat indukčnost.Je tato metoda právo, nebo jsem úplně off-track?

Díky LvW!

Ale může někdo také upozorňují, že způsob I am using je správný?Stejně jako v tom S-parametrů analýzy, a pak pomocí Z paramater.Nebo je tam nějaký jiný způsob?

acekas napsal:

Díky LvW!Ale může někdo také upozorňují, že způsob I am using je správný?
Stejně jako v tom S-parametrů analýzy, a pak pomocí Z paramater.
Nebo je tam nějaký jiný způsob?

Ještě jednou, díky za všechnu pomoc.Je tu ještě něco bych chtěl vědět.

Chcete-li zjistit indukčnost hodnoty, musím rozdělit imaginární část Z-parametru podle frekvence, ne?Tak jak to píšu, že v kalkulačka?

Doufat pro rychlou odpověď.Díky!

Ahoj

Já jsem simulující aktivní cívky pomocí přízrak v kadence 180nm.Chtěl bych se dostat Q a přenos z cívky.Chci vědět, jak získat tyto hodnoty z přízrak.Pokud máte nějakou představu o tom, prosím, podělte se o své názory.

del-SIG napsal:

AhojJá jsem simulující aktivní cívky pomocí přízrak v kadence 180nm.
Chtěl bych se dostat Q a přenos z cívky.
Chci vědět, jak získat tyto hodnoty z přízrak.
Pokud máte nějakou představu o tom, prosím, podělte se o své názory.

Díky za ur odpověď.Četl jsem několik dokumentů týkajících se převodu funkcí výpočtu ..btw, já se chci dostat kvalitní faktor přízrak simulace .. jako frekv vs velikost vztah ..činit u vědět, jak získat Q z grafu ...

del-SIG napsal:

Díky za ur odpověď.
Četl jsem několik dokumentů týkajících se převodu funkcí výpočtu ..
btw, já se chci dostat kvalitní faktor přízrak simulace .. jako frekv vs velikost vztah ..
činit u vědět, jak získat Q z grafu ...

Dobrý den.Snažím se dělat s parametrem analýzy ..tady nikdo není práce na toto téma ..tak jsem searcing od společnosti Google a eda deska ..činit u vědět, jak to udělat sp analýzu přízrak ..

HI ..

Chcete-li simulace Sparameter v kadence kontrolu následujících možností dokument

http://www.ek.isy.liu.se/courses/tsek03/LAB2_LNA_Tutorial.pdf

Hodně štěstí

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back