Simulink slepý třídění

A

Adam Chapman

Guest
Ví někdo, modelu Simulinku, který umí číst audio stopy a získat hlas / kytara atd. pomocí slepého třídění? Snažil jsem se udělat script, aby to v Matlabu, ale myslím, že Simulink bude mnohem rychlejší. Jakýkoliv pomoci chtěl bych být ocenil ....... extrémně!

jsou oblíbenými hudbu. formátu WAV a ty jsou nastaveny (jméno je test.wav)

Dobrý den, děkujeme za zaslání mi soubor, ale když se pokusím otevřít soubor stereo.rar s Matlabem, jen jsem si hodně legrační postavy v okně editoru, který se objeví-up. Můžete mi prosím zkusit spustit na vašem počítači, aby zjistil, jestli to funguje, a řekněte mi, jak spustit program správně? Používám MATLAB verze 6.5, možná použít aktualizovanou verzi díky Adam

Ahoj, spusťte modelu Simulink soubor (s příponou. MDL soubor příponu), není M-souboru nebo soubor s příponou. M ext. Užijte si .. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut: [/color] [/size] I také používá MATLAB 6.5 s aktualizací Service Pack

Jen jsem si soubor s názvem stereo.rar Jak spustit? Omlouváme se, pokud jsem hloupá ... mohl byste mi prosím říct, co je nutné zadat v okně příkazu matlab spustit program? Adam

OK, kacířství postup, poprvé zvukový soubor (ve formátu. Formátu WAV) v adresáři stereo, na svůj vzhled MATLAB pro tlačítko simulik a spustit, otevřete soubor s názvem au_dio_equal_mod.mdl soubor a spusťte tento model Simulinku. (Při spuštění, měli byste dostat ekvalizér UI objevovat v novém okně)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back