simulovat nejvyšší úrovni VDD, VSS, GND proud v kadenci?

K

katrin

Guest
v kadenci stavím na nejvyšší úrovni obvodů několika bloků, jinými slovy, je nejvyšší úroveň blok se skládal z několika okruhů bloků. Každý blok použití [color = red] symbol VDD, VSS, GND od analoglib [/color]. Když jsem se vytvořit okruh symbol ze schématu, [color = red] Tyto VDD, VSS, GND, nejsou brány jako kolíky symbol [/color], vypadá to, že tyto signály jsou považovány za globální signály Teď jsem běh simulace na nejvyšší úrovni schématu, a chci vědět, celková spotřeba proudu, proto mám zájem znát proud, který teče přes VDD, VSS a GND. Ale protože není tam žádný PIN pro tyto globální signály, a tak nemohu najít způsob, jak zobrazit celkový proudový odběr přímo. [Color = # 444444] [/color], takže chci vědět, jak se mohu simulovat tyto globální signál proudy? díky

Pro celý obvod proudu u vidí jako zdroje proudu myšlení napětí. Dávám u nějaké rady, že je lepší použít zděděné spojení spíše než globální. Velmi užitečná věc. Jak používat tuto u můžete přečíst v kadenci dokumentaci. To umožňuje u příležitost ke změně nabídky připojení pro konkrétní případy a jejich vložené instance. V ur případě může u dodávek změnit bez jména, např. "VDD!" Pro některé "local_vdd" na bloku. Než místo, "presistor", například z analogLib mezi "VDD!" a "local_vdd". Takže u které můžete sledovat tok proudu v bloku. Poznámka: "presistor" není vyslána, aby uspořádání, stejně je to málo. Viz vdd_inherit a vss_inherit v analogLib. Používám zdědil připojení pro samostatné napájení, analogový, digitální a ESD na dodávky kolejnic. I spojit dohromady i když presistors na nejvyšší úrovni (obvykle i jeden PIN pro VDD a jeden na GND). Tak jsem si vzít nějaký odhad na čipu železniční odpor, používat vázané drátové modely. Také layouter není schopen připojit analogové a digitální dodávek v navržené bloku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back