[Slot Anténa] Mohl by někdo mi může pomoci asi antény simulační slot s HFSS V11

M

Maksimelia

Guest
Už jsem tomu CP slotu anténu HFSS V11, ale není, jak simulovat, a co je potřeba parametr. Prosím, pomozte a učit mě, jak zmapovat SWR, axiální-poměr, zesílení pásma. Centrum frekvence 2.45GHz. Také se soubor načte. prosím, pomozte mi. děkujeme: oops: View attachment 55736

ahoj, iam novou anténu deisging může mi někdo pomoci při vytváření pochopit, jak vybrat jinou fyzickou parametrů např. délku a šířku otvoru, aby se do práce v specfic kapely, pokud někdo má nějaké čtení materiálu týkajícího se to pak plzzz je sdílet se mnou

Ahoj, iam novou anténu deisging může mi někdo pomoci při vytváření pochopit, jak vybrat jinou fyzickou parametrů např. délku a šířku štěrbiny, aby bylo pracovat v pásmu specfic, pokud někdo má nějaké čtení materiálu týkajícího se to pak plzzz sdílet se mnou
nejlepší studie materiál, který mohu doporučuji vám začít s je studovat kapitolu číslo 1 a 14, aby pochopili hodně pojmů anténa a anténní parametrů je třeba studie. doufám, že to pomůže. jde o Ashish

už jsem nakreslit CP slotu anténu HFSS V11, ale není, jak simulovat, a co je potřeba parametr. Prosím, pomozte a učit mě, jak zmapovat SWR, axiální-poměr, zesílení pásma. Centrum frekvence 2.45GHz. Také se soubor načte. prosím, pomozte mi. děkujeme: oops:
Toto je případ RTFM. Je nutné si přečíst manuál a to na příkladech. Pochybuji, že někdo bude obtěžovat i při pohledu na svůj HFSS souboru a snaží se vám pomoci, protože je jasné, že jste se snažili pomoci sami. Dave

ahoj, Ashish, může díky za pomoc, ale můžete mi říct, ke studiu, jehož knihy kapitole 1 a 14?

Ahoj, iam novou anténu deisging může mi někdo pomoci při vytváření pochopit, jak vybrat jinou fyzickou parametrů např. délku a šířku štěrbiny, aby bylo pracovat v pásmu specfic, pokud někdo má nějaké textů týkajících se to pak plzzz sdílet se mnou
Protože se jedná o docela nesouvisí s původním pracovním místě (v podstatě plakát chce někdo říct mu, jak používat HFSS jak on / ona ani nenapadne přečíst si manuál) , měli byste být mnohem lepší výchozí nové vlákno s dotazem, konkrétně o hracích antén. Někdo, kdo neví, HFSS je nepravděpodobné, že ani neobtěžoval otevřít toto vlákno přečíst, i když jsou odborníci na hracích antén.

Máte-li licencovanou verzi HFSS, vrtání aplikační inženýr pro traing / demo atd. jinak rozbít svou vlastní hlavu!

pokud jde o HFSS se týká ... hodně zdrojů je k dispozici online na tom, jak navrhovat a simulovat. Je třeba udělat pár příkladů uvedených v manuálu k entireity. na aniakhan ... Kniha není nikdo jiný než anténní teorie o cca Balanis. těšit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back