Slot anténní soustavu design s použitím HFSS

H

hamtaro

Guest
Jsem navrhování dva-element slot anténní soustavu v HFSS. Každý prvek má waveport. Doufám, že oni jsou vzrušení ve fázi, ale když jsem kontroloval pole v přístavech po simulace, někdy oni jsou ven fáze. Je obtížné ji opravit vždy jsem plot záření vzory. Je tam stejně platnost fáze bude v první fázi?

Namísto kreslení dva sloty a dva kanály, jen nakreslit jeden z nich a pak pomocí anténní soustavu průvodce nastavením vytvořit dvě z nich s nulovou (nebo libovolný fázový rozdíl mezi nimi). Budete muset vytvořit master a slave okrajové podmínky (což bude jeden pár ve vašem případě). Pro více podrobností viz HFSS celé knihy a jejich vlnovodu pole příklad.

Mám pochybnosti o waveport přiřazení do slots.waveguide je navržen tak, zkrat na jednom konci a sloty jsou škrty v pravoúhlých waveguide.waveport na druhém konci je přidělen, a za časů by se také mělo waveport je přiřazena? může u pomozte ..

mám pochybnost o waveport přiřazení do slots.waveguide je navržen tak, zkrat na jednom konci a sloty jsou škrty v pravoúhlých waveguide.waveport na druhém konci je přidělen, a za časů by se také mělo waveport je přiřazena? může u pomozte ..
"Za časů, je waveport přiřazení nevyžaduje"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back