Slot Krmivo Aperture vázané antény

K

khrum

Guest
Vážení,
Jsem student mistrů.Dělám projekt na slot feed otvoru vázanou anténu na 2 GHz.Chci se dostat maximum znalostí o světelnost vázané antény.Jsem začátečník každý subjekt může mi pomoci?Jak mohu změřit délku a šířku slot a postavení.Budu používat soubor, protože je k dispozici v mé univerzity.Jak může měřím vstupní impedanci slot a patch.
Vážený pane jsem viděl některé messeges týkající se tohoto papíru, clony Pozar Přečetl jsem si to musím trochu užitečné papír s výpočty.
Laskavě mi pomohl, prosím

Díky
Khrum

Nevím, AnSoft Ensemble velmi dobře.Podle Designer AnSoft, misure z

impedance je snadné a můžete také určit automaticky pozici

slotů, které má maximum spojky / záření.O teorii aspekty slotů, zkuste

ke studiu na Collins 'rezervovat (kteří zajišťují Víte !!!).

Vážený pane,
Můžete mi prosím řekněte mi Collins knihu jméno a můžete mi prosím pošlete mi nějakou literaturu týkající se slot antény.kashan_ch (at) hotmail.com Já jsem začátečník.
prosím
Jde o
Khrum

RE Collin - Nadace pro mikrovlnné techniky - McGraw Hill, 1992
Podívejte se na to taky: DM Pozar - Mikrovlnná Strojírenství - Wiley & Sons, 1998(Najdete v této knize nahoru / download forum)Nebo se podívejte na toto: SR Saunders - Antény a šíření bezdrátového
Komunikační systémy - Wiley & Sons, 1999
Nebo toto: WL Stutzman, GA Thiele - anténa teorie a Design, 2. Ed -.

Wiley & Sons, 1999.

Zkuste tento papír:
"Nejvhodnější návrh Aperture-Coupled mikropáskové anténa" od Ho Yong Jang, Jeong Hee Kim a Jeong Kim Phill
Budete potřebovat verzi PDF, která umí číst korejský jazyk, aby bylo vidět figurs štítky.S pozdravem,

Hassan

Vážený pane,
Je tento papír je IEEE.Snažil jsem se hledat na webových stránkách společnosti IEEE ale ses je najít můžete mi prosím dejte mi odkaz na tomto dokumentu také.Tak, že se budu snažit najít tento dokument.
Jde o
Khrum

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back